De nieuwe 'Ghostbusters' wordt akelig volgens Dan Aykroyd

De acteur uit de twee originele films ligt de plannen van de nieuwe film verder toe.

De reboot van regisseur Paul Feig met een vrouwelijke cast was in 2016 niet het succes waar de studio op gehoopt had. Volgend jaar moet zodoende een volgende poging in de bioscoop verschijnen, deze keer eentje die trouwer is aan het origineel. De zoon van de oorspronkelijke regisseur schreef al het scenario en zal de film tevens regisseren. Ook lijken enkele oorspronkelijke acteurs terug te keren.

Een van die acteurs is Dan Aykroyd, die in de eerste twee films nog te zien was als Dr. Raymond Stantz. Hij probeert al jaren een nieuwe Ghostbusters-film van de grond te krijgen, nu lijkt het erop dat hij eindelijk zijn zin krijgt. Sinds een eerste teaser van regisseur Jason Reitman (de zoon van Ivan Reitman) verscheen voor deze nieuwe film, praat Aykroyd dan ook graag met de media over dit nieuwe project.

Nieuwe richting
"Jason heeft een prachtig script geschreven. Ik kan er niet teveel over zeggen, maar hij wordt écht gemaakt en hopelijk zien we wat bekende gezichten terug. Hij is zo anders dan de eerste twee films. Deze brengt het naar een nieuwe generatie en in een nieuwe richting. Deze film wordt warm, oprecht, maar ook akelig."

De film lijkt een vervolg te worden op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989). Het gerucht gaat dat zowel Aykroyd, alsook Bill Murray en Ernie Hudson uit het origineel terugkeren. Tevens zouden er plannen zijn voor verdere projecten rondom Ghostbusters in film- en serievorm. Het zal echter eerst afwachten zijn of deze reboot wel een succes wordt. We zullen het zien over dik een jaar! Hieronder nog eens de oorspronkelijke teaser.



NieuwsFilm

meest populair