Algemeen

Tweedelige Terminator ''Rev 9'' op nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!

Dit is een verrassend T-model in de zesde T-film.

door Bram de Groot om 10:06 in Algemeen
Volgens filmmaker James Cameron (Avatar) is een van de belangrijkste elementen in de eerstvolgende Terminator-film Terminator: Dark Fate de terugkeer van actrice Linda Hamilton als het personage Sarah Connor. Hoor meer van de succesvolle schrijver / producent in onderstaande video!

"Ze is terug!" hoor je actrice Natalia Reyes (Birds of Passage) zeggen over Hamilton en haar personage. Ook de actrice zelf zegt dat ze er klaar voor was om het personage opnieuw te ontdekken. Ook Arnold Schwarzenegger spreekt vol vreugde over de nieuwe samenwerking met de actrice, maar ook met Cameron en regisseur Tim Miller (Deadpool) die hoofdverantwoordelijk is voor de beelden in de trailer die je gisteren al zag.


Reeks nieuwe foto's met ''Rev 9''!
Ook is er een aantal nieuwe foto's verschenen uit de film, met onder meer Schwarzenegger als een onbeschadigde T-800 en Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) als de opvallende tweedelige nieuwe Terminator die de naam Rev 9 draagt. Dark Fate verschijnt op 23 oktober op de Nederlandse witte doeken.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

En toch ben ik benieuwd naar deze film ondanks de matige trailer.
Hopelijk weet Tim Miller wat hij mee bezig is.

Devenace

Avatar

Vroeger waren de gezichten nog bezweet en intensief, nu staan ze met perfecte coup een raket vanaf de schouder te lanceren.

Mas7

Avatar

In elk bericht zei ik: “don’t fuck This up!”

Maar dat gaan ze helaas wel doen als ik het zo allemaal zie. Ze hadden trouw moeten blijven aan de sfeer van de eerste en tweede: blauwe donkere sfeer

Mijn nieuwe reactie: I’ve got a bad feelin’ about This....

Goku32

Avatar

En toch ben ik totaal niet benieuwd naar deze film. Na het zien van deze afschuwlijk gare trailer

Chris23

Avatar

T kan nog vriezen en t kan nog dooien.
Maar t is iig een gemiste kans om een opbouwende kippenvelteaser met weinig actie maar veel dreiging te releasen. (en met originele theme idd en een soort retcon middelvinger/knipoog naar 3 enz).
Jammer dat ze niet hebben ingespeeld op het feit dat mensen al superlang wachten op een echt vervolg op T2, maar in plaats daarvan een vrij generieke actiefilm trailer gemaakt hebben als eerste teken van leven na T2.
Dat geeft helaas niet een goede indruk betreffende de zelfreflectie/intenties van deze film (of studio).
Jammer dat de T3 hype begint met ¨goedpraten¨ en hopen dat het toch wat word ipv instant wowgevoel.

Civilian Supreme

Avatar

Inderdaad Devenace! Als je bijvoorbeeld Die hard with a vengeance neemt, Bruce Willis staat zwaar bezweet, bebloed en smerig een bom te ontmantelen, geweldig sfeertje.

Ik hoop eerlijk gezegd dat dit wel een succes wordt want anders is bijvoorbeeld een direct vervolg op Aliens helemaal kansloos.

Sunspot

Avatar

Hoop ech tdat de focus op Arnold en Sarah ligt.

Die Rev ziet er wel vet uit trouwens

Artificialis

Avatar

Pijnlijk dat de trailer suggereert alsof Dark Fate haar inspiratie vooral aan Salvation en Genisys heeft ontleend..

Het fascinerende aan terminators is dat ze zowel fysiek als ''mentaal'' geen mensen zijn. Waarom nou weer een mens in een robotlichaam?

Master Of Films

Avatar

Je kan merken dat we in andere tijden leven. Als ik de geruchten mag gaan geloven speelt de a-sexuele Mackenzie Davis met een mannenkapsel een Terminator.

Mogen tegenwoordig de vrouwelijke Terminators niet meer vrouwelijker eruit zien zoals Cameron Phillips?


Of als de TX?


Sunspot "Hoop ech tdat de focus op Arnold en Sarah ligt."
Ik hoop het ook. Zowel op die Davis als op die Ghost Rider heb ik geen hoge dunk op.

SeanDeNiro

Avatar

Al die vrouwen zijn ook geen goed voorteken. De kracht van het eerste deel was juist om een "zwakke" vrouw als een actie heldin te laten ontvouwen.
De trailer is zwaar over de top, er is niets speciaals meer aan, we hebben alles al eens gezien. Zelfs het derde deel zal, denk ik, beter zijn dan dit vehikel.

Mav Damian

Avatar

Master of Films "Als ik de geruchten mag gaan geloven speelt de a-sexuele Mackenzie Davis met een mannenkapsel een Terminator"


Master of Films "Mogen tegenwoordig de
vrouwelijke Terminators niet meer vrouwelijker eruit zien zoals Cameron Phillips?"
Ik zie het probleem niet? Uiterlijk is toch niet relevant en wat ik van Mackenzie Davis al gezien heb vind ik haar geen slechte actrice.

Sunspot

Avatar

@MOF

Als het een trilogie wordt, dan wil ik vooral Hamilton en Zwarzenejeweetwel zien.

Maar blijkbaar is het plan om het stokje over te dragen, als dan blijkt dat dez vrouwen dat moeten doen vooral, dan zal ik waarschijnlijk afhaken, of het moet echt goed worden.

Ik wil dan ook minimaal 50 procent man zien, wat voor karakter dan ook, als het een vrouwenpower wrodt, dan denk ik dat ik er dus klaar mee ben, te geforceerd ook, maar goed, mischien ook niet, maar moet dan wel heel goed zijn!

Eerst maar eens deel 1 zien, heb wel vertoruwen in deel 1, vooral door de oudgedienden die samen komen.

Nogmaals, als ze afgeserveerd worden snel en die 2 anderen het moeten doen, dan gaan denk veel mensen kappen.

Vrouwen trekken ze ook nie taan met dit soort film, vrouwen houden meer van andere films, niet Terminator, Terminator is testosteron, killer actie, niks romantisch erin, klaar Smiley face.

ridjieddo

Avatar

Ik snap die hype niet rond Hamilton en Schwarzenegger. Arnold heeft sinds zijn ‘comeback’ alleen maar in kudtfilms gespeeld en als ik zo de trailer zie hoop ik dat Hamilton haar zonnebril niet afdoet.

Sunspot

Avatar

@Riddijo

Omdat ze het hebben gemaakt, de franchise, krediet, maar ook gewoon hun karakters.

Zou gewoon om hen moeten draaien deze trilogie, zeker 2 films, dan stokje over, maar heb er twijfels bij, de vrouwen gaan dan overnemen, te geforceerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair