Celebrity

Moby blijft volhouden dat hij een relatie met Natalie Portman heeft gehad, maar niemand die hem gelooft

De tweede beroemdheden hebben compleet andere herinneringen aan een bepaalde periode uit hun leven.

door Jeffrey Kouters om 16:26 in Celebrity
In zijn biografie Then It Fell Apart schrijft technomuzikant Moby dat hij twintig jaar geleden een kortstondige relatie heeft gehad met Natalie Portman. De actrice beweert dat Moby dat verhaal uit zijn duim gezogen heeft. Via Instagram laat Moby nu weten bij zijn verhaal te blijven. "Ik snap dat je spijt hebt, maar dat verandert niets aan de feiten", schrijft hij aan Portman.

Hebben Moby (53) en Natalie Portman (37) nou wel of niet met elkaar gedatet? Dat is een vraag die roddelsites al dagen bezighoudt. Moby is overtuigd van zijn gelijk, maar Portman ontkent zijn beweringen stellig. Volgens Portman waren de twee ooit wel bevriend, maar heeft zij hun vriendschap uiteindelijk verbroken. "Ik realiseerde me dat deze oudere man op een andere manier geïnteresseerd in me was", reageerde Portman in Harper's Bazaar. "Hij deed eng tegen me, ik voelde me ongemakkelijk".

Waarheid verdraaid
Inmiddels heeft Moby gereageerd op Portmans tegenclaims. "Ik las onlangs een artikel waarin Natalie zei nooit met mij gedatet te hebben. Dat verwarde me, omdat we dat wel degelijk korte tijd hebben gedaan en daarna zelfs jarenlang bevriend zijn gebleven", schrijft Moby bij een foto van de twee op Instagram. "Ik respecteer haar intelligentie en activisme, maar ik snap gewoon echt niet waarom ze bewust de feiten aan het verdraaien is", vervolgt de dj en producer. "Ik heb zelfs fotobewijs!"nieuwslaatste nieuws

meest populair