Celebrity

Moby blijft volhouden dat hij een relatie met Natalie Portman heeft gehad, maar niemand die hem gelooft

De tweede beroemdheden hebben compleet andere herinneringen aan een bepaalde periode uit hun leven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 16:26 in Celebrity
In zijn biografie Then It Fell Apart schrijft technomuzikant Moby dat hij twintig jaar geleden een kortstondige relatie heeft gehad met Natalie Portman. De actrice beweert dat Moby dat verhaal uit zijn duim gezogen heeft. Via Instagram laat Moby nu weten bij zijn verhaal te blijven. "Ik snap dat je spijt hebt, maar dat verandert niets aan de feiten", schrijft hij aan Portman.

Hebben Moby (53) en Natalie Portman (37) nou wel of niet met elkaar gedatet? Dat is een vraag die roddelsites al dagen bezighoudt. Moby is overtuigd van zijn gelijk, maar Portman ontkent zijn beweringen stellig. Volgens Portman waren de twee ooit wel bevriend, maar heeft zij hun vriendschap uiteindelijk verbroken. "Ik realiseerde me dat deze oudere man op een andere manier geïnteresseerd in me was", reageerde Portman in Harper's Bazaar. "Hij deed eng tegen me, ik voelde me ongemakkelijk".

Waarheid verdraaid
Inmiddels heeft Moby gereageerd op Portmans tegenclaims. "Ik las onlangs een artikel waarin Natalie zei nooit met mij gedatet te hebben. Dat verwarde me, omdat we dat wel degelijk korte tijd hebben gedaan en daarna zelfs jarenlang bevriend zijn gebleven", schrijft Moby bij een foto van de twee op Instagram. "Ik respecteer haar intelligentie en activisme, maar ik snap gewoon echt niet waarom ze bewust de feiten aan het verdraaien is", vervolgt de dj en producer. "Ik heb zelfs fotobewijs!"17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Om ongemakkelijk van te worden.

Goov25

Avatar

Hij heeft prachtige muziek gemaakt, maar het is een beetje een rare vent idd. Deze reactie past precies in het plaatje, en ik snap helemaal dat Natalie er snel klaar mee was.

Frietgezicht

Avatar

You’re too old, it’s over. Nobody listens to techno..

Kansloos. Hij lijkt daar op een teenage mutant ninja turtle.

Spider-fan

Avatar

Die foto ziet er totaal niet uit als een relatie. Zo poseer je als je met een bekend iemand op de foto gaat, een idool of zo, en ze was wel een fan van zijn muziek begrijp ik.

Master Of Films

Avatar

Mag duidelijk zijn dat Moby het spoor volledig bijster is. Zeer vervelend voor Portman.

Spider-fan

Avatar

In het vorige artikel staat ook dat Moby altijd aan de drank was in die tijd. Dat verklaart het waarschijnlijk. Hij is misschien wel een tijdje met haar omgegaan maar heeft alle tekens verkeerd geïnterpreteerd. Hij zegt dat ze met hem stond te flirten, maar als je iemand leuk vindt, kan elke glimlach die die persoon je schenkt een flirt lijken - vooral als je dronken bent.

Overigens worden (grote) verschillen in leeftijd in relaties vaak creepy genoemd, maar er zijn toch een groot aantal Hollywood-acteurs met een veel jongere vrouw.
Ik ben geen bioloog, maar het lijkt me vanuit de natuur wel logisch. Aantrekkingskracht is uiteindelijk bedoeld voor voortplanting - een jongere vrouw kan makkelijker een kind krijgen dan een oudere. Daarom vallen oudere mannen waarschijnlijk vaak op jongere vrouwen. Ik weet totaal niet of dat waar is, maar als theorie klinkt het wel logisch.

Sunspot

Avatar

LOL, zou kunenn, maar waarom zou ze dat ontkennen, zal wel niet gebeurd zijn, misschien in het hoofd van Moby :D

Sunspot

Avatar

Lijkt ook een beetje een geforceerde lach van Nathalie, ongemakkelijk

Goku32

Avatar

Hahaha wtf en ik had een relatie met Katja schuurman, haha deze man zou willen dat die een relatie had met portman

Sunspot

Avatar

^

Ik heb ook veel BN';ers (vrouwen) gebanged Smiley face

ThysRomani

Avatar

Waarom in godsnaam staat deze dude zonder shirt op de foto. Of er staan 2 mensen naakt of er staan geen mensen naakt. Althans, valt mij vaak op in foto's.

Dit heeft er alle schijn van, een donkere bruine, dat deze vent niet helemaal 100 is. Echter en desalniettemin, de enige vraag die rijst is de volgende:

Did he bang her or what?

tommieman

Avatar

Ik heb zelf ook al jaren een relatie met Kate Beckinsale alleen weet ze dit zelf ook nog niet. Ik zal het haar over een aantal jaar allemaal uitgebreid vertellen dmv mijn memoires...

Gigan72

Avatar

De waarheid zal wel ergens in het midden leggen.

kokosnoot

Avatar

@Frietgezicht hahaha, ik ga stuk van het lachen lol een ninja turtle xD (tis nog waar ook).Tja moby...triest triest.

chefry1983

Avatar

Is dit zijn sollicitatie naar het politieke leven? Die liegen allemaal en Moby blijkbaar ook

Sunspot

Avatar

@ThysRomani

Dat sowieso, doe je toch niet zomaar, als het werkelijke zijn vriendin was bij het nemen van foto bijv. Dan zou je dat moeten zien aan miss Portman.

nieuwslaatste nieuws

meest populair