Schwarzenegger over zijn rol in 'Terminator: Dark Fate'

Schwarzenegger over zijn rol in 'Terminator: Dark Fate'

Is hij weer de gewone T-800 of dit keer eens wat anders?

Arnold Schwarzenegger speelt in Terminator: Dark Fate voor de vijfde keer de rol van een Terminator. In de nieuwste film, waarvoor recent de trailer verscheen, speelt hij ongetwijfeld opnieuw een T-model, maar biedt de rol ook verrassingen?

Vooralsnog lijkt het erop dat Arnie de gouwe ouwe-Terminator zal zijn, zonder upgrades. Er werd lange tijd vanuit gegaan dat we hem zouden zien als het personage waarop de robot is gebaseerd. In een Q&A op Reddit beantwoordde Schwarzenegger een vraag over zijn uiterlijk en zei dat hij gewoon de T-800 speelt.

T-800
Schwarzenegger gebruikte een quote uit Terminator 2: Judgement Day: "I'm a cybernetic organism" en voegde daaraan toe, "Living tissue over a metal endoskeleton." Het lijkt er dus op dat de acteur een vergelijkbare rol heeft als in Terminator: Genisys uit 2015.

Hieronder nogmaals die trailer, die overigens niet enorm goed is ontvangen. Ook door de zwakke visuele effecten. Deze worden ongetwijfeld nog beter in de eindversie. De film van Tim Miller verschijnt in oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair