Algemeen

Schwarzenegger over zijn rol in 'Terminator: Dark Fate'

Is hij weer de gewone T-800 of dit keer eens wat anders?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Arnold Schwarzenegger speelt in Terminator: Dark Fate voor de vijfde keer de rol van een Terminator. In de nieuwste film, waarvoor recent de trailer verscheen, speelt hij ongetwijfeld opnieuw een T-model, maar biedt de rol ook verrassingen?

Vooralsnog lijkt het erop dat Arnie de gouwe ouwe-Terminator zal zijn, zonder upgrades. Er werd lange tijd vanuit gegaan dat we hem zouden zien als het personage waarop de robot is gebaseerd. In een Q&A op Reddit beantwoordde Schwarzenegger een vraag over zijn uiterlijk en zei dat hij gewoon de T-800 speelt.

T-800
Schwarzenegger gebruikte een quote uit Terminator 2: Judgement Day: "I'm a cybernetic organism" en voegde daaraan toe, "Living tissue over a metal endoskeleton." Het lijkt er dus op dat de acteur een vergelijkbare rol heeft als in Terminator: Genisys uit 2015.

Hieronder nogmaals die trailer, die overigens niet enorm goed is ontvangen. Ook door de zwakke visuele effecten. Deze worden ongetwijfeld nog beter in de eindversie. De film van Tim Miller verschijnt in oktober in de bioscoop.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ze kunnen beter iets nieuws verzinnen dan het herkauwen van een uitgewerkte formule. Maar das een utopie. Star Wars deel 37 komt er ook weer aan.

Mas7

Avatar

Wat was de trailer slecht zeg.

Gisteravond heb ik nog wat fragmenten van The Terminator op tv gezien. Wat een uitstraling heeft die film, hij pakte mij direct weer bij de strot.

Het viel mij al direct op dat de sfeer en kleurenkeuze afwijken van de eerste 2 delen. Daarnaast is het een overkill van special effects.

Bij Dat shot met die vliegtuigen, dacht ik echt van: nee!

Ik ben bang dat Ze dit hard gaan verkloten, Miller & Cameron moeten echt een hoop uit de kast halen om mij weer een top gevoel te geven.

SunChaser

Avatar

ik denk dat hij geen terminator speelt maar de maker

Mav Damian

Avatar

De film word r rated zegt cameron.
https://movieweb.com/terminator-dark-fate-r-rated-james-cameron/

GreenHornet

Avatar

Deze film komt te snel na Genisys

Goku32

Avatar

Slecht slecht slecht en nog eens slecht Echt heel jammer dit zeg

voldemort8690

Avatar

ik heb vertrouwen, denk dat cameron dezelfde strategie gebruikt als marvel disney, niet veel verhaal prijsgeven en verborgen special effects, hij zal wel goed zijn, zeker als hij r-rated word

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop dat ze elke paar jaar rebooten met Arnie erbij dat het gewoon een soort grap begint te worden. In de volgende wel Furlong terug.

MisterPink

Avatar

Men moet niet zo zeuren. Eerst even de gehele film kijken.

Offtopic: zojuist seizoen 5 van Luther gezien.

Erg Goed!

Baazigar

Avatar

Ze hadden nieuwe bodybuilder als T-3000 kunnen introduceren denk bv aan Lou ferignno of Roland Kickinger die trouwens 85% op Arnold lijkt . Dat zou de film smaakelijk maken.
Als James Cameron achter deze official T-3 film zit 1000% dat dit een betere Terminator film gaat worden dan deel 1 en 2 !
Ze hebben juist express de trailer slecht gemaakt.. voor verassingen ..geloof me maar alle films van James Cameron is gewoon top !!
Over Avatar begon mensen ook te klagen met de trailer.. tot dat deze uit kwam en hit werd !

Sharky13

Avatar

Gisteren Genysis nog gezien op de buis, wat een aanfluiting van een film is dat zeg, verschrikkelijk.

Civilian Supreme

Avatar

Als ze niet dezelfde dreigende sfeer kunnen bereiken van de eerste 2 dan zal de kwaliteit van de cgi er niet eens toe doen. Leuk om te zien dat pops weer terug is.

Goku32

Avatar

Voldemort, camaron is de producet, hij is niet de director, dan betekend het niet gelijk dat het een top film word. Je kan al duidelijk zien aan de trailer dat dit helemaal niks gaat worden.

Maac

Avatar

MisterPink "Men moet niet zo zeuren. Eerst even de gehele film kijken."
Zou men in het kader van continuïteit deze filosofie dan bij alle films moeten toepassen? Dit soort comments suggereren dat je zelfs niets over The Emoji Movie kan voorspellen en ik geloof niet dat jij zelf elke film die uitkomt (en waarvan je de trailer bagger vindt) een kans geeft.

Daanminator

Avatar

Toch benieuwd of deze T-800 ergens uncle Bob is omdat hij dezelfde scar heeft als in deel 2 na het gevecht met het swat team.

Hij heeft wel beide armen, tot nu toe vaag.
Zolang ze maar geen alternatieve tijdlijn hebben ontwikkeld waarbij er in Judgment day 2 T-800 waren ofzo.

Civilian Supreme

Avatar

@Daanminator
Op zich wel grappig dat je dat zegt, misschien waren er wel 2 teruggestuurd om Connor te beschermen tegen de veel sterkere t1000. Of de andere t800 moest tegelijkertijd een ander persoon beschermen maar heeft nooit actie hoeven ondernemen omdat de t1000 als prioriteit Connor had.

Sunspot

Avatar

Oke, ja, had eigenlijk wel gehoopt dat hij ook een mens zou spelen, maar misschien is dat ook wel zo uiteindelijk

ElGipsyPatron

Avatar


Schwarzenegger gebruikte een quote uit Terminator 2: Judgement Day: "I'm a cybernetic organism" en voegde daaraan toe, "Living tissue over a metal endoskeleton." helaas jammer dat je tog het veroudering suspect te zien krijgt alhoewel het iets is wat voorkomen had kunnen worden, maar had dan liever de arnie uit 1 en 2 gezien doormiddel van cgi, al om al benieuwd hiernaar als het maar niet uitgemolken wordt tot een soort van expendables genre met ouwe rotten, ze hadden de arnie moeten combineren uit 1 2 en 3 en niet naar iemand die theoretisch een x aantal jaar verder is maar dat is mijn mening, Sarah connor wat dat betreft blijft bad ass dus er is potentie dat het wel een goeie vermakelijke film word zonder snel een script in elkaar geflanst te hebben, maar we gaan het zien!

NieuwsFilm

meest populair