Gerucht: Marvel overweegt Deadpool voor vervolg 'Spider-Man: Far From Home'

Gaat Ryan Reynolds daadwerkelijk naar het Marvel Cinematic Universe?

De fans van de strips van Marvel Comics weten dat Deadpool en Spider-Man geen onbekenden voor elkaar zijn. Tot op heden kwamen de personages elkaar nog niet tegen op het witte doek. Nu Marvel Studios over het personage Deadpool zou kunnen beschikken, bestaat er de mogelijkheid dat hij wordt geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Volgens MCU Cosmic zouden Kevin Feige en Marvel Studios de opties met Deadpool aan het verkennen zijn. Volgens de MCU-volgers zou hij naast een debuut in het MCU ook in aanmerking komen voor een serie op Disney+ of een derde deel in de bestaande reeks.

Debuut in Spider-Man 3
MCU Cosmic meldt dat Marvel Studios kijkt naar de mogelijkheid om Deadpool te introduceren in het vervolg op Spider-Man: Far From Home, een leuke uitdaging voor Tom Hollands Spider-Man. Hieronder een nieuwe trailer voor het Far From Home-avontuur.


Hoe verder met de R-rating
Het grootste probleem met het personage, al drie keer gespeeld door Ryan Reynolds, zich op dit moment bevindt in een keihard R-rated universum. En dit lijkt ook de kracht van de huidige twee Deadpool-films uit 2016 en 2018. Wat is volgens jou de beste oplossing?

NieuwsFilm

meest populair