Algemeen

Gerucht: Marvel overweegt Deadpool voor vervolg 'Spider-Man: Far From Home'

Gaat Ryan Reynolds daadwerkelijk naar het Marvel Cinematic Universe?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De fans van de strips van Marvel Comics weten dat Deadpool en Spider-Man geen onbekenden voor elkaar zijn. Tot op heden kwamen de personages elkaar nog niet tegen op het witte doek. Nu Marvel Studios over het personage Deadpool zou kunnen beschikken, bestaat er de mogelijkheid dat hij wordt geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Volgens MCU Cosmic zouden Kevin Feige en Marvel Studios de opties met Deadpool aan het verkennen zijn. Volgens de MCU-volgers zou hij naast een debuut in het MCU ook in aanmerking komen voor een serie op Disney+ of een derde deel in de bestaande reeks.

Debuut in Spider-Man 3
MCU Cosmic meldt dat Marvel Studios kijkt naar de mogelijkheid om Deadpool te introduceren in het vervolg op Spider-Man: Far From Home, een leuke uitdaging voor Tom Hollands Spider-Man. Hieronder een nieuwe trailer voor het Far From Home-avontuur.


Hoe verder met de R-rating
Het grootste probleem met het personage, al drie keer gespeeld door Ryan Reynolds, zich op dit moment bevindt in een keihard R-rated universum. En dit lijkt ook de kracht van de huidige twee Deadpool-films uit 2016 en 2018. Wat is volgens jou de beste oplossing?

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

justmikemovies

Avatar

Laat maar komen. Deadpool doorbreekt the fourth wall en zal dus continu verontwaardig reageren als zijn gescheld wordt weggepiept.

Gigan72

Avatar

Neeee laat Deadpool lekker zijn eigen films houden gewoon R rated.
Niet alles hoeft naar die kut MCU.

Guyon2002

Avatar

Zou leuk zijn om te zien maar dan wel met Ryan Reynolds. Zonder hem hoeft het van mij niet

Pruiszie

Avatar

Gewoon een korte cameo, meer niet. Even een grap over spidey en klaar, alleen maar om hem te introduceren in het MCU.

GreenHornet

Avatar

2 versies maken is allemaal niet zo moeilijk

Goku32

Avatar

Gewoon doen Marvel, is fucking vet als dat gaat gebeuren. Je wilt toch veel geld verdienen, nou dan moet je juist dit gaan doen

Mas7

Avatar

Niet doen.

Marvel moet zich concentreren op een goede spidey trilogy die opbouwt naar een Spidey VS Sinister Six film. Daarnaast zouden ze Spidey moet laten doorontwikkelen tot de leider van de New Avengers.

Goku32

Avatar

Mas7 spiderman de leider van de advengers, laat me niet lachen man. Hij is bijna net zo een grappen maker als deadpool man. Dus een film tussen hun 2 zou Geweldig zijn. Ik zie spiderman ook niet snel een team leiden. Hij doet maar wat bij de advengers altijd

JIGSAW8

Avatar

tot nu toe gedraagt spidey zich erg kinderlijk in t mcu

SunChaser

Avatar

hij is dan ook nog een kind van 17

Renegade

Avatar

Deadpool kan gewoon zeggen dat hij met de muis samen werkt voor de film Spider-Man en daardoor even wat rustiger aan doet.......not....

Devenace

Avatar

De kracht ligt in het r-rated.... #grinnik.

Civilian Supreme

Avatar

Deadpool, Blade, punisher en Wolverine in 1 film lijkt me leuker.

HaagseTVJunkie

Avatar

"De fans van de strips van Marvel Comics weten dat Deadpool en Spider-Man geen onbekenden voor elkaar zijn."

Hoi, stripfanboy hiero.
Weet je wat het is met chemie tussen Spiderman en Deadpool in het strip universum is dat Deadpool opkijkt tegen Spiderman, hij ziet hem als een voorbeeld en wilt graag de beste vriend van Spiderman worden. Beide stripkarakters zijn dan ook volwassenen ergens in de eind twintig jaar oud en hebben al heel wat jaartjes ervaring er op zitten. Het karakter Peter Parker is langzaam meegroeit met het lezende publiek en heeft in de stripwereld de stap naar volwassenheid gemaakt. De Spiderman die nu op 'Highschool' zit in het strip universum zoals in de MCU heet Miles Morales.

Als iemand zoals Deadpool je als vriend beschouwt komen Deadpool's "Ik wil je kontje bonken"-grappen vanzelf. Dat is geen probleem in de strips, naar mijn mening was Spiderman/Deadpool (2016 - 2019) een hele leuke reeks.
Alleen is de Spiderman in de MCU universum een minderjarige jochie die net het masker & pak heeft gekregen.

Ik voel me een beetje ongemakkelijk bij de gedachte dat Ryan Reynolds's Deadpool dezelfde band gaat krijgen met Tom Holland's Spiderman.

Sunspot

Avatar

Een cameo misschien, dikke grap erbij en dan klaar.

We weten allemaal dat Deadpool nooit zichzelf zal kunnen zijn in het MCU.

Maar een korte verschijning zou zeker kunnen.

NieuwsFilm

meest populair