Celebrity

'Taron Egerton (Rocketman) kreeg exclusieve toegang tot onthullende dagboeken Elton John'

De twee sterren zijn goed bevriend geraakt tijdens de opnames.

door FilmTotaal om 16:08 in Celebrity
Volgende week verschijnt Rocketman, een muzikale film over het leven van zanger Elton John, in de bioscoop. De Welshe filmster Taron Egerton nam de hoofdrol op zijn rekening. In een nieuw interview met de Australische televisiezender Network 10 onthult Egerton dat hij tijdens de opnames goed bevriend is geraakt met John.


Taron Egerton (29) kroop voor Rocketman in de huid van Elton John (72). Als voorbereiding op die rol mocht Egerton de dagboeken lezen van de iconische zanger. "Ik mocht zijn dagboeken, die hij schreef tussen '70 en '76, lezen ter voorbereiding op de rol", vertelt Egerton in gesprek met Network 10. Rocketman focust op de beginjaren van Johns carrière.

Beste vrienden
Egerton en John hebben ook tijdens de opnames veel tijd met elkaar doorgebracht en zijn in die periode erg close geworden. "Ik logeerde een tijdje bij hem. Zijn huis staat aan een schitterend meer", aldus Egerton, die dankzij de dagboeken veel te weten is gekomen over de artiest. "Zo schreef hij in een van zijn stukjes dat zijn wasmachine kapot was gegaan en dat hij diezelfde dag een nummer had geschreven met de titel Honky Cat".


Rocketman is vanaf volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair