Getergde Sarah Connor op foto 'Terminator: Dark Fate'; en welke toon heeft T-3?

Getergde Sarah Connor op foto 'Terminator: Dark Fate'; en welke toon heeft T-3?

James Cameron vertelt ons wat we kunnen verwachten.

De vergelijking tussen Saraha Conner en Laurie Strode mag gemaakt worden. Beide personages beleven hun comeback in een soort van nieuw vervolg op eerder succes en allebei zijn duidelijk getergde en wraakzuchtige soort van heldinnen. Hieronder een nieuwe blik op Sarah in Terminator: Dark Fate.

Ook hebben we een nieuwe quote van producent James Cameron (Avatar). In gesprek met Flicks and the City liet Cameron iets meer weten over de film: "Je kunt Terminator: Dark Fate het beste zien als een direct vervolg op Terminator 2, de derde film in de reeks. We gaan verder met het verhaal van Sarah, het verhaal van John, en de T-800 keert terug - een andere T-800 met een heel andere rol dan wat we eerder hebben gezien."

De toon in de nieuwe T-3
En over de toon zegt Cameron dat de nieuwe T-3 overeenkomt met de toon in zijn twee voorgaande delen: "Deze is R-rated, deze is grimmig, deze is grauw, deze is snel, deze is intens, deze is lineair. Het hele verhaal speelt zich af in 36 uur. Het is niet zo'n groots, ingewikkeld verhaal. Het is erg gericht op de personages. Het is erg van nu, heel hedendaags. Het is een extreem wilde rit."

Tim Millers extreme Dark Fate draait vanaf 23 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen!

Dit bericht bekijken op Instagram

She's back. #TerminatorDarkFate

Een bericht gedeeld door Paramount Pictures (@paramountpics) op



NieuwsFilm

meest populair