Is [...] eigenlijk een schurk in 'Spider-Man: Far From Home'?

Is [...] eigenlijk een schurk in 'Spider-Man: Far From Home'?

Het lijkt er wel op.

Het lijkt erop dat merchandise het weer gedaan heeft. In Spider-Man: Far From Home speelt Mysterio (Jake Gyllenhaal) een belangrijke rol als bondgenoot van Spider-Man (Tom Holland). Althans, doet hij dat wel? Lees alleen verder als je mogelijke spoilers niet erg vindt.


In de trailers die we tot nu toe zagen van Far From Home, leek Mysterio een bondgenoot van Spider-Man. Samen neemt het tweetal het op tegen de Elementals, bizarre wezens die voor verwoesting zorgen in Europa en ook de reden vormen voor Nick Fury (Samuel L. Jackson) om achter Spidey aan te gaan en hem in te zetten in de strijd tegen die wezens. Daarbij moet hij samenwerken met Quentin Beck, ofwel Mysterio.

Mysterio komt uit een ander universum, vertelt hij in de trailers. Maar merchandise wijster nu op dat Beck eigenlijk geen goeierik is. Op de achterkant van een speelgoedverpakking staat namelijk het volgende: "Mysterio is a master of illusion and a sworn enemy of Spider-Man". Kortom: alhoewel hij zegt dat hij een goeierik is, heeft hij het eigenlijk voorzien op onze favoriete spinnenmans.

Vanaf 4 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair