Gerucht: Geen Deadpool, wel Venom in vervolg 'Spider-Man: Far From Home'

Komt er dan toch een cross-over tussen Marvel en Sony?

Verleden jaar haalde Sony Pictures' Venom wereldwijd een mooie $855 miljoen op. Hiermee werd een sterke aftrap gegeven aan Sony's Marvel Universe. Volgend jaar moet deel twee al verschijnen en duikt op de anti-held Morbius op. Nu is er het gerucht dat Venom mogelijk ook zijn intreden gaat doen in het Marvel Cinematic Universe.

Eerder was er nog het gerucht dat Deadpool werd overwogen voor het verwachte vervolg op Spider-Man: Far From Home. Dit blijkt volgens de meesterscooper Roger Wardell niet het geval. In een nieuw bericht meldt hij namelijk dat Deadpool in zijn eigen universum blijft. Venom zou echter wel overwogen worden!


De komst van Venom zou niet vreemd zijn. Voorafgaand aan de release van de film met Tom Hardy als Eddie Brock a.k.a. Venom werd er al gehint naar dat het personage zich op een of andere manier bevindt in het grote universum. Wie weet leeft hij wel in een andere tijdlijn. Met de openbaring in Avengers: Endgame zou een ontmoeting tussen Tom Hollands Spider-Man en Hardy's Venom zeker tot de mogelijkheden kunnen behoren.

NieuwsFilm

meest populair