'Aquaman'-acteur Jason Momoa was eerst arm

'Aquaman'-acteur Jason Momoa was eerst arm

De acteur kon zich niet eens een vliegticket veroorloven.

Jason Momoa is vandaag de dag lastig weg te denken uit Hollywood. De acteur kende zijn doorbraak in de uiterst populaire HBO serie Game of Thrones en werd daarna gevraagd voor de nodige grote filmprojecten, met als uitblinker zijn rol als Aquaman in het DCEU. Toch is het niet altijd even gemakkelijk voor hem geweest. Dat laat Momoa weten op zijn Twitter-pagina.

Zo was hij te arm om na het eerste seizoen van Game of Thrones terug naar huis te vliegen. Hij kon het zich niet veroorloven en bleef dus een tijdje in Ierland, waar de opnames plaatsvonden: ''Ik had enorm veel heimwee. Ik vond allerlei oude foto's terug op mijn telefoon'' begon Momoa.

Geen spijt
Hij plaatste een foto waarop hij te zien is op een matras in een bestelwagen: ''Ik had niet genoeg geld om terug naar huis te kunnen dus huurde ik, samen met mijn beste vriend Brian Mendoza, een bestelwagen in Belfast. Samen gingen we zo Ierland door, op zoek naar de beste Guinness pint''.

De acteur vindt het niet lastig om op deze periode in zijn leven terug te kijken: ''Het was eigenlijk overal perfect. Ik heb toen zoveel geweldige mensen ontmoet en verhalen gehoord. Ik koester deze tijden. Het zijn feitelijk de meest eenvoudige momenten die me het best zijn bijgebleven. Het was een lange weg, maar ik heb toch het gevoel dat ik net pas begonnen ben''.

NieuwsFilm

meest populair