De 'Conjuring' gaat door in trailer 'Annabelle Comes Home'!

De 'Conjuring' gaat door in trailer 'Annabelle Comes Home'!

Groots filmuniversum krijgt zoveelste deel.

In 2012 verscheen de eerste film in het ondertussen uitpuilende Conjuring-filmuniversum. Ondanks dat de hoofdreeks op (nog maar) twee delen staat, krijgt de spin-off rond de pop Annabelle al een derde film deze zomer! Check hieronder de compleet nieuwe trailer Annabelle Comes Home, via studio Warner Bros.

In deze zesde zevende film - inclusief The Curse of Llorona - in de reeks zien we overigens de bekende franchise-gezichten van Patrick Wilson en Vera Farmiga terugkeren. De aandacht in de film zal zich echter snel verleggen naar hun dochter Judy, gespeeld door McKenna Grace (Captain Marvel, I, Tonya). Zij wordt het doelwit van de duivelse pop die we ook in de spin-offs Annabelle uit 2014 en Annabelle: The Creation uit 2017 zagen.


De film van Warner Bros. en New Line Cinema werd geregisseerd door de scriptschrijver van de eerdere Annabelle-films, Gary Dauberman. Hij heeft dus voldoende ervaring. Franchisestarter James Wan (Aquaman) is opnieuw de producent. Vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair