Trailer 'The Goldfinch' met Ansel Elgort en vele sterren!

Trailer 'The Goldfinch' met Ansel Elgort en vele sterren!

Deze zou nog wel eens hoge ogen kunnen gooien.

Warner Bros. Pictures en Amazon Studios hebben de eerste trailer online gezet voor de verfilming The Goldfinch, gebaseerd op de bekroonde bestseller uit 2013 van Donna Tartt. Check hieronder de beelden met vooral hoofdrolspeler Ansel Elgort, bekend uit onder meer de misdaadthriller Baby Driver uit 2017.

Geregisseerd door BAFTA Award-winnaar John Crowley (Brooklyn) zien we Elgort als Theodore "Theo" Decker. Toen hij 13 jaar oud was werd zijn moeder gedood bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een opwindend avontuur vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag, één tastbaar stukje hoop, een schilderij 'het Puttertje' ('The Goldfinch') van een klein vogeltje geketend aan zijn stok.

Amsterdam
In 2018 vonden er in Amsterdam opnames plaats met onder meer Elgort. In onderstaande trailer zijn er ook shots te zien uit onze hoofdstad. Opvallend genoeg was Elgort ook in Amsterdam voor de opnames van de film The Fault in Our Stars uit 2014.


Sterrencast!
Andere rollen zijn voor Academy Award-winnaar Nicole Kidman als Mrs. Barbour, Oakes Fegley als de jonge Theo, Aneurin Barnard als Boris, Finn Wolfhard als de jonge Boris, Sarah Paulson als Xandra, Luke Wilson als Larry en Jeffrey Wright als Hobie. Vanaf 10 oktober draait The Goldfinch in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair