De topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we eerst de beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je vervolgens een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hotel Artemis (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Pearce | Cast: Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sterling K. Brown, e.a.
In deze dystopische actiethriller werkt topactrice Jodie Foster als 'The Nurse' in een ondergronds ziekenhuis waar de meest ongure figuren uit de onderwereld behandeld worden. Tijdens haar werk ontdekt ze dat een van haar patiënten een huurmoordenaar is die erop uit is een andere gewonde om te leggen. Hotel Artemis werd niet bepaald sterk onthaald, maar is vanwege de sterke cast - en gebrek aan concurrentie - deze week toch een aanrader. FilmTotaal-recensent Martijn Hamerling gaf de film drie uit vijf sterren en omschreef deze als 'warrig'. Met een extra pilsje kom je er heus wel doorheen!

Girl, Interrupted (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Winona Ryder, Angelina Jolie, Jared Leto, e.a.
Girl, Interrupted is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse schrijfster Susanna Kaysen. In haar gelijknamige memoires beschreef Kaysen haar leven als probleemtiener. In de film zien we dat ze gediagnosticeerd wordt met een zware persoonlijkheidsstoornis. Ze wordt naar een psychiatrische instelling in New England gestuurd waar ze twee jaar doorbrengt in een speciale afdeling. Deze dramaprent van regisseur James Mangold (Logan) scoort een zeer nette 7,4 op IMDb. Voor liefhebbers van dit soort films dus absoluut een aanrader!

The Dark Crystal (1982)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Henson & Frank Oz | Cast: Jim Henson, Frank Oz, Kathryn Mullen, e.a.
The Dark Crystal is een bekend fantasysprookje dat geheel met poppen gemaakt is. Jen en Kira - twee jonge Gelflings - krijgen in deze film de taak om het Kristal, dat 1000 jaar geleden is gebroken, weer te herstellen en zo hun land van de kwade Skekses te redden. Netflix komt binnenkort met de prequel-serie Age of Resistance, waarin natuurlijke weer talrijke poppen te zien zullen zijn.


En verder onder meer...

Bekijk de afbeelding
Documentaire
After Porn Ends (2010)

Familie
Storm: Letters van Vuur (2017)
The Smurfs 2 (2013)

Komedie
Always Be My Maybe (2019)
Chopsticks (2019)

Mysterie
Svaha: The Sixth Finger (2019)

NieuwsFilm

meest populair