Algemeen

Stijlvolle poster 'Ford v Ferrari' met Christian Bale en Matt Damon!

Binnenkort ook de eerste trailer.

door Bram de Groot om 11:07 in Algemeen
Zeker eentje om naar uit te kijken: Ford v Ferrari van regisseur James Mangold (Logan, Walk the Line) en met de grote namen Christian Bale en Matt Damon. Hieronder de eerste, stijlvolle poster. De eerste trailer verschijnt snel!

Een paar dagen geleden verschenen al de eerste foto's uit de biografische racefilm die doet denken aan Rush over de F1-helden James Hunt en Niki Lauda. In Ford v Ferrari zien we ook een verhaal op en buiten het circuit, dit keer gefocust op de 24 uur van Le Mans in 1966.


Inzet: Ferrari verslaan!
Ondanks dat Ferrari in de Formule 1 al meer dan 10 jaar wacht op een nieuwe wereldtitel is en blijft de racestal een geduchte, op vele fronten. In de jaren 60 was Ferrari groot tijdens de 24 uur van Le Mans. In 1966 zette het team Shelby-American Inc. alles op alles om Ferrari van het hoogste podium te stoten.

Naast Bale en Damon zijn er ook rollen voor onder meer Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone en Ray McKinnon. Midden november in de Nederlandse bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Ben benieuwd, lijkt me wel tof.

NieuwsFilm

meest populair