Wesley Snipes (Blade) jaagt op zombies in 'Outbreak Z'

Wesley Snipes (Blade) jaagt op zombies in 'Outbreak Z'

Wordt dit de definitieve comeback van actiester Snipes?

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat de legendarische actiester Wesley Snipes (Blade) heeft getekend voor de hoofdrol in de nieuwe zombie-thriller Outbreak Z. Snipes zal de film tevens produceren.

Het script van Outbreak Z werd geschreven door Hamid Torabpour, Clint Narramore en Andrew Kightlinger. De regie is in handen van stuntman Chris Brewster, die zijn regiedebuut maakt. De film gaat over twee SWAT-agenten die in een door zombies overstelpte campus moeten zoeken naar een tegengif voor de zombie-apocalyps.

Snipes zal de film produceren samen met Winter Falls Entertainment, Hamid en Camille Torabnour. We weten dat hij een van de twee agenten zal spelen, maar naar een gepaste tegenspeler wordt nog hard gezocht. Naar verluidt zou regisseur Brewster enkele stuntmannen en -vrouwen een kans willen geven om hun acteertalenten te laten zien. De opnames zullen daarnaast deze zomer nog beginnen.

Definitieve comeback voor Snipes?
Na drie jaar in de gevangenis te hebben gezeten voor belastingontduiking, werkt Snipes al enkele jaren aan een comeback. Zo had hij een bijrol in actie-ensemble The Expendables 3 en speelde hij de hoofdrol in de al snel geschrapte NBC-serie The Player. Binnenkort is hij naast Eddie Murphy te zien in Netflix-comedy Dolemite Is My Name.

NieuwsFilm

meest populair