Algemeen

Wesley Snipes (Blade) jaagt op zombies in 'Outbreak Z'

Wordt dit de definitieve comeback van actiester Snipes?

door Zilko Tarici om 12:14 in Algemeen
The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat de legendarische actiester Wesley Snipes (Blade) heeft getekend voor de hoofdrol in de nieuwe zombie-thriller Outbreak Z. Snipes zal de film tevens produceren.

Het script van Outbreak Z werd geschreven door Hamid Torabpour, Clint Narramore en Andrew Kightlinger. De regie is in handen van stuntman Chris Brewster, die zijn regiedebuut maakt. De film gaat over twee SWAT-agenten die in een door zombies overstelpte campus moeten zoeken naar een tegengif voor de zombie-apocalyps.

Snipes zal de film produceren samen met Winter Falls Entertainment, Hamid en Camille Torabnour. We weten dat hij een van de twee agenten zal spelen, maar naar een gepaste tegenspeler wordt nog hard gezocht. Naar verluidt zou regisseur Brewster enkele stuntmannen en -vrouwen een kans willen geven om hun acteertalenten te laten zien. De opnames zullen daarnaast deze zomer nog beginnen.

Definitieve comeback voor Snipes?
Na drie jaar in de gevangenis te hebben gezeten voor belastingontduiking, werkt Snipes al enkele jaren aan een comeback. Zo had hij een bijrol in actie-ensemble The Expendables 3 en speelde hij de hoofdrol in de al snel geschrapte NBC-serie The Player. Binnenkort is hij naast Eddie Murphy te zien in Netflix-comedy Dolemite Is My Name.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Zal wel een dvd film worden. Ik vind Wesley wel vet

lamoteg

Avatar

Ik hou van zombie films, maar dit begint een beetje te veel van het goeie te worden.

Zembo

Avatar

Aub geen zombies meer en geen Wesley Snipes.

kokosnoot

Avatar

Ik vond Wesley altijd leuk in Blade, al zijn het simpele kauwgom voor je ogen films.
Contracteer Wesley Snipes voor 'Snowwhite' , zou hilarisch zijn. Een Afrikaanse man voor een blanke vrouwelijke rol, dat is pas vernieuwend. Ik denk dat je daar een geweldige satire van Sneeuwwitje voor zou kunnen schrijven.

Decepticon

Avatar

Snipes is gedoemd tot direct to video voer, die zal nooit meer in een grote blockbuster te zien zijn.

Expendables 3 was dé grote kans voor zijn comeback, gecreëerd door Stallone, maar daar is Hollywood niet op ingesprongen.

Dit wordt zeker net zoiets als Gallowwalkers, zo'n film waar niemand aandacht aan zal schenken.

Civilian Supreme

Avatar

De meeste mensen kennen Snipes alleen van Blade maar hij is 1 van de weinige actiesterren die ook echt kan acteren. Kijk zijn filmografie er maar op na, tuurlijk zit er behoorlijk wat onbegrijpelijk videovoer tussen maar ook films waarin hij echt heel goed acteert. Het is erg jammer dat er zoveel b acteurs rondlopen terwijl hij in mijn ogen te weinig echt goede rollen aangeboden krijgt.
Ik hoop trouwens nog altijd op een nieuwe Blade. Niemand kan dat beter dan hij.

Rob

Avatar

Hij zat ook in een hilarische star studded aflevering van What we do in the shadows.

Sunspot

Avatar

Ben benieuwd.

Wil hem terugzien als Blade!

NieuwsFilm

meest populair