Spider-Man wordt geen emo in 'Spider-Man: Far From Home'

Spider-Man wordt geen emo in 'Spider-Man: Far From Home'

Nee hoor, geen zorgen.

Spider-Man draagt straks in Far From Home een zwart kostuum. Is Tom Hollands personage in deze nieuwste film in de franchise net als in Spider-Man 3 gebeurde ineens een emo geworden? Het antwoord daarop is heel onomwonden nee.

"Dit is niet het begin van een duistere, emo-fase in het leven van Peter," vertelt regisseur Jon Watts aan Total Film. "Zelfs al heeft hij al die dramatische en traumatische dingen meegemaakt, hij is nog altijd dezelfde Peter Parker die we kennen en van wie we houden. Het gaat er wat mij betreft om hoe hij met die dingen omgaat."

Zware tijden
Echt gemakkelijk heeft Peter Parker het de afgelopen tijd niet gehad. Hij werd gedood door Thanos, jaren later tot leven gewekt en zag vervolgens zijn mentor voor zijn ogen om het leven komen. En nu moet hij even in de voetsporen van Tony Stark treden. Nee, het leven is niet eenvoudig.

Maar toch zal Spidey niet zoals in de laatste film van Sony Pictures en Sam Raimi ineens een emo worden. Gek is dat niet: heel goed werd die emo-Spidey niet ontvangen.

NieuwsFilm

meest populair