Algemeen

Wil jij Johnny Depp terug als Jack Sparrow in volgende 'Pirates of the Caribbean'?

Op Change.org kun je een petitie steunen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat Johnny Depp klaar is met de Pirates of the Caribbean-reeks die hij sinds 2003 leidde. Walt Disney leek de franchise een soft-reboot te gaan geven. Dit plan met het nieuwe vrouwelijke pretparkpersonage Redd in de lead lijkt ondertussen te zijn gesneuveld. De fans zien een oplossing: een zesde film met Depp als Jack Sparrow!

Online is er een petitie gestart om Walt Disney ervan te overtuigen om nog eens goed naar de franchise te kijken inclusief de betrokkenheid van de geplaagde acteur. Op Change.org staat de petitie al vijf maanden live, maar ondertussen hebben zo'n vijftienduizend mensen deze digitaal gesteund.

Waarom ook niet
De kans dat Depp alsnog terugkeert, is zeker aanwezig. Als hij zonder kleerscheuren uit de rechtszaak met zijn ex komt Amber Heard, dan zou Disney mogelijk openstaan voor een zesde film met Jack Sparrow. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales of Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge uit 2017 noteerde een prima $800 miljoen wereldwijd en de vijfdelige reeks leverde bij elkaar ruim $4,5 miljard op.

Wat zeg jij? Depp terug als Jack Sparrow? Of liever toch maar liever niet.

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

voldemort8690

Avatar

natuurlijk wil ik dat hij terug komt, pirates of the caribbean is jack sparrow en Johnny depp = jack sparrow

Guyon2002

Avatar

Hoop eigenlijk dat ze PotC gewoon met rust gaan laten. Maar als er een deel 6 komt wel graag mét Johnny Depp en een fatsoenlijk script. In Salazar's Revenge hebben ze Jack gewoon veranderd in een domme clown met veel geluk terwijl de eerste 4 films al lang hebben laten zien hoe slim Jack werkelijk is!

Coola

Avatar

Voor mij eerlijk gezegd geen PotC zonder Johnny Depp.

adofmirosch

Avatar

Ja absoluut! Deel 1 is goed, en de rest zijn heel vermakelijke films.

Ik hoop echt op nog 1 of 2 films, met een menselijke davey jones, de turners weer in de hoofdrol en een nieuwe kraken.

Monojaxx

Avatar

Natuurlijk moet hij terugkomen. Jack Sparrow ís Pirates. Zonder hem zal het volgende deel een flop worden.
Zeker weten!

Master Of Films

Avatar

Wat dacht je van een goeie Pirates of the Caribbean film maken? In mijn ogen is Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl een pareltje (excuuser de woordspeling) daarna zonk deze filmserie naar de bodem. Depp als Sparrow kon de films niet meer redden van de verdrinkingsdood.

TheDoc

Avatar

Heel simpel.

Depp = Jack
Jack = POTC

POTC zonder Depp is als een broodje kaas eten zonder kaas. Daar heb je geen kl*te aan.

meanrat

Avatar

Nee. Liever helemaal geen Pirates of the Caribbean. De laatste film had een prachtige duistere trailer met een mooi ontworpen villain. Echter, de film was zo standaard en saai. Het is gewoon niet meer mogelijk om, na de eerste 3 films, nog meer leuks uit te persen. Klaar ermee!

J0hnM0r

Avatar

Capitain Jack Sparrow!

J0hnM0r

Avatar

Nochtans heeft de reeks alles om hoogstaand te blijven na de eerste film maar idd, Jack werd in de laatste film clownesk opgevoerd.

kokosnoot

Avatar

Helemaal met Mof eens. Als ze een kei, en kei goed verhaal schrijven Voor Potc dan wil ik Depp absoluut terug als Jack Sparrow. Zo niet, dan toch Wesley Snipes als Sneeuwwitje!

Sparrow_LW

Avatar

Persoonlijk was ik na deel 3 klaar met het karakter Jack Sparrow.... werd daarna een karikatuur van zichzelf.... Maar eens met wat al hierboven is gezegd, met een goed verhaal welke het karakter weer recht doet, dan mag hij van mij terugkomen...

Goku32

Avatar

Hij moet terug komen want anders is de film geen moeite om te checken

Frietgezicht

Avatar

Tijd voor een lekkere r-rated piratenfilm met een goede cast en een goede regisseur aan het roer.

In dat genre al tig jaren niks uitgekomen.Die hele Sparrow en dat wereldje kan mij gestolen worden. Net als Fast & Furious werd het ook steeds groter qua wat de ‘helden’ allemaal kunnen overleven.

Lennartleeuwen

Avatar

Jaajajajajaja alsjeblieft een nieuwe PotC met Johnny Depp, je kunt het sws niet maken om iemand anders Jack Sparrow te laten spelen en ik zou dan ook echt niet gaan kijken.

Lennartleeuwen

Avatar

Ik wil wel weer naar vroeger dat Elizabeth en Will grote rollen hadden want vond vond de laatste 2 films echt shit.

Lennartleeuwen

Avatar

Depp heeft trouwens ook het grootste deel van t personage zelf ontworpen dus het kan niet zonder hem! Misschien een revenge of the kraken? waren eerst best veel geruchten over

Eddie Singer

Avatar

Als het dan toch moet, dan absoluut met Johnny Depp.

Het laat zich overigens steeds meer aanzien dat Amber Heard schuldiger is, of überhaupt schuldig is, in de zaak Depp vs Heard. Haar telefoontje naar 911 over direct levensbedreigende situaties destijds, pleegde ze nadat Depp al lang en breed het huis had verlaten. Ze is een rasechte gold digger.

Op haar carrière heeft dit blijkbaar geen impact? Jammer dat ze in Aquaman er verrekt lekker uitzag...maar da's mijn smaak.

David Mills

Avatar

Niet mijn smaak films, zal er niet naar kijken dus ze doen maar.

Sunspot

Avatar

Ben al gestopt met de franchise, leuk, maar latere delen wat minder, rest niet gezien.

WEet wel dat ik Captain Sparrow het beste vond.

Maar denk ook dat het veel te lang is doorgegaan deze franchise. Maar misschien toch weer eens een film proberen Smiley face

Movieman2018

Avatar

Ah jullie zijn serieus met deze vraag?

Geen POC zonder Jack Sparrow...

Quezzon

Avatar

Zo te zien deel ik mijn meening niet met vele. Maar ik ben een beetje klaar met een Jack film. Van mij mag een softe reboot met originele characters wel.
Frisse start met een nieuw verhaal, niet weer hetzelfde verhaal met dezelfde ow wat is Depp toch grappig

MARQ242

Avatar

Mochten ze met zo'n sterk karakter en acteur komen die de serie kan dragen dan kan het natuurlijk zonder Johnny... Maar hij heeft met Jack Sparrow de lat hoog gelegd.

Artificialis

Avatar

Waarom zou je überhaupt een Pirates of the Caribbean film zonder Jack Sparrow willen maken?

Onderdoor

Avatar

Vrouwen hebben altijd ongelijk

NieuwsFilm