Wil jij Johnny Depp terug als Jack Sparrow in volgende 'Pirates of the Caribbean'?

Wil jij Johnny Depp terug als Jack Sparrow in volgende 'Pirates of the Caribbean'?

Op Change.org kun je een petitie steunen.

Even geleden werd duidelijk dat Johnny Depp klaar is met de Pirates of the Caribbean-reeks die hij sinds 2003 leidde. Walt Disney leek de franchise een soft-reboot te gaan geven. Dit plan met het nieuwe vrouwelijke pretparkpersonage Redd in de lead lijkt ondertussen te zijn gesneuveld. De fans zien een oplossing: een zesde film met Depp als Jack Sparrow!

Online is er een petitie gestart om Walt Disney ervan te overtuigen om nog eens goed naar de franchise te kijken inclusief de betrokkenheid van de geplaagde acteur. Op Change.org staat de petitie al vijf maanden live, maar ondertussen hebben zo'n vijftienduizend mensen deze digitaal gesteund.

Waarom ook niet
De kans dat Depp alsnog terugkeert, is zeker aanwezig. Als hij zonder kleerscheuren uit de rechtszaak met zijn ex komt Amber Heard, dan zou Disney mogelijk openstaan voor een zesde film met Jack Sparrow. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales of Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge uit 2017 noteerde een prima $800 miljoen wereldwijd en de vijfdelige reeks leverde bij elkaar ruim $4,5 miljard op.

Wat zeg jij? Depp terug als Jack Sparrow? Of liever toch maar liever niet.

NieuwsFilm

meest populair