Marvel wil Keanu Reeves nu voor 'The Eternals'

Marvel wil Keanu Reeves nu voor 'The Eternals'

De John Wick-ster dan toch in het Marvel-filmuniversum?

De camera's draaien voor Marvel Studios' Black Widow en het zal niet lang duren voordat hetzelfde gebeurt voor The Eternals, de vermoedelijk tweede film van de Disney-dochter in 2020. Volgens een nieuw gerucht is Marvel opnieuw in gesprek met Keanu Reeves. De inzet: een rol in het Marvel-filmuniversum.

MCU Cosmic meldt dat Disney en Reeves in gesprek zijn voor een rol in de sci-fi superheldenfilm van regisseur Chloe Zhao (The Rider). Eerder was Reeves de belangrijkste kandidaat om het personage Yon-Rogg in Captain Marvel te spelen. Door zijn bijdrage aan John Wick: Chapter 3 - Parabellum was uiteindelijk Jude Law te zien als de Kree.

Veel grote namen
Naast mogelijk Reeves hebben Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden en Dong-seok Ma al rollen toebedeeld gekregen. Jolie zou Sersi moeten gaan spelen en Madden wordt in verband gebracht met de hoofdrol als Ikaris.

De film kijkt naar een ras van onsterfelijke wezens die op aarde leefden en de basis legden voor haar geschiedenis en beschavingen. Vermoedelijk in november 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair