King Kong wordt gigantisch groot in 'Godzilla: King of the Monsters'

King Kong wordt gigantisch groot in 'Godzilla: King of the Monsters'

Opmerkelijk nieuws!

Sinds deze week draait Godzilla: King of the Monsters in de bioscoop. De film brengt ons allerlei legendarische Kaiju, waaronder King Ghidorah, Mothra en Rodan. Maar belangrijkst van al is dat de film het vervolg ook opzet: Godzilla vs. Kong, wat de laatste van een reeks van vier moet zijn.

Lees dit artikel enkel als je de film al gezien hebt.


Goed, in dit vervolg wordt gerefereerd naar Kong. Hem ontmoetten we in Kong: Skull Island en we zagen dat hij behoorlijk groot is. Maar niet groot genoeg om het op te nemen tegen Godzilla, hebben we zo het vermoeden. Toch zal daar snel verbetering in komen; Kong krijgt namelijk een upgrade.

King Kong wordt namelijk een stuk groter. In de aftiteling van King of the Monsters zien we dat de wereld reageert op het plotselinge ontwaken van diverse Titans. Zij veranderen de omgeving en het klimaat en het milieu op Aarde. In een van de artikelen lezen we dat Monarch op weg is naar Skull Island om te kijken naar Kong, die enorm gegroeid is. Het laatste shot laat zien dat de twee Titans elkaar ontmoeten en van hetzelfde formaat zijn.

Vanaf 21 mei 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair