'Terminator: Dark Fate' krijgt heel nieuwe dreiging

'Terminator: Dark Fate' krijgt heel nieuwe dreiging

De mensheid is echt niet veilig.

Later dit jaar draait Terminator: Dark Fate in de bioscoop, een film die grote veranderingen moet aanbrengen in de mythologie die we de afgelopen jaren hebben leren kennen. De film is namelijk een direct vervolg op T2: Judgment Day en negeert alle films die daarna kwamen.

Dit artikel bevat mogelijk spoilers voor Terminator: Dark Fate.


Fans zullen nog wel weten dat in de oorspronkelijke film Skynet de T-800 terugstuurde om Sarah Connor, die moeder zou zijn van John Connor, te doden. In het vervolg stuurde Skynet de T-1000 terug om John Connor te doden, maar stuurde het menselijk verzet de T-800 om hem te beschermen. Samen vernietigden Sarah, John en de T-800 Cyberdyne, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het ontstaan van Skynet.

Maar er staat een nieuwe dreiging op in dit vervolg. Dat is Legion. Dat is ook een bedreiging voor de mensheid, wat betekent dat er een nieuwe strijd losbarst. Ook deze nieuwe oorlog heeft een redder nodig en dat is Daniella Ramos, gespeeld door Natalie Reyes. De Rev-9, een geavanceerd prototype Terminator, wordt terug in de tijd gestuurd om haar te doden. Het menselijk verzet dat strijdt tegen Legion stuurt vervolgens Grace terug in de tijd, om het op te nemen tegen de Terminator.

Vanaf 1 november in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair