Harrison Ford: "opnames 'Indiana Jones 5' starten volgende week"

Harrison Ford: "opnames 'Indiana Jones 5' starten volgende week"

Althans dat zegt Harrison Ford.

Over ruim twee jaar moet er een vijfde deel in de Indiana Jones-franchise in de bioscoop verschijnen. Het verschijningsmoment is al een paar keer opgeschoven, maar nu lijkt dat niet meer te gaan gebeuren. Hoofdrolspeler Harrison Ford heeft namelijk verklapt dat de opnames volgende week gaan starten.

Tijdens de opening van de attractie Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland sprak Ford kort met Variety over Indiana Jones 5. Ford zei dat "de opnames ergens volgende week van start gaan" en dat hij ernaar uitkijkt mee te beginnen. "De zaken staan er goed voor," aldus Ford.

Een grap of waarheid?
De vraag is nu of Ford wel helemaal de waarheid spreekt. Steven Spielberg keert terug als de regisseur, maar hij werkt op dit moment ook aan de remake van West Side Story, die eind 2020 moet verschijnen. De opnames zouden ook deze maand aanvangen.

Zijn er achter de schermen veranderingen opgetreden? Officieel zijn er bijvoorbeeld nog geen andere castleden aangetrokken. De officiële verschijningsdatum staat op dit moment op 9 juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair