Nicolas Cage weer vrij man nadat hij 'per ongeluk' het jawoord gaf

Nicolas Cage weer vrij man nadat hij 'per ongeluk' het jawoord gaf

Na vier dagen hield hij het al voor gezien.

Het heeft hem 69 dagen gekost, maar eindelijk is het zover: Nicolas Cage is weer vrijgezel! De 55-jarige Amerikaan is met een grote glimlach het weekend tegemoet gegaan nadat een rechter uit Clark County, Nevada de gewilde scheiding goedkeurde. Sommigen zullen het zich nog kunnen herinneren dat Cage en Erika Koike elkaar op zaterdag 23 maart het jawoord gaven in Las Vegas. Binnen vier dagen ontdekte de acteur echter allerlei gruwelijkheden over hun relatie, waarna hij hun echtvereniging teniet wilde verklaren. Dit is overigens niet gelukt.

Nee, Cage en Koike zijn op normale wijze gescheiden. Dat meldt roddelwebsite TMZ. Zij hebben de scheidingspapieren in hun bezit en hebben daaruit gehaald dat het tweetal iets met elkaar heeft afgesproken. Toen het nieuws uitkwam dat Cage van zijn vierde vrouw gescheiden wilde worden, diende zij haar eigen documenten in en eiste partneralimentatie. Of ze haar zin heeft gekregen is vooralsnog onbekend. Ze meldde recht te hebben op een som geld omdat haar reputatie beschadigd zou zijn geworden door hun huwelijk en zij klussen misliep als make-up artieste.

Horror
Als we Cage moeten geloven was hij erin geluisd. Hij ontdekte na de trouwerij dat Koike een crimineel verleden had en al in een relatie was met een ander. Zowel voor als na het huwelijk waren ze ruziënd vastgelegd door fotografen. Wegens fraude trachtte Cage een punt te zetten achter hun echtverbintenis. Hoewel de acteur geen nietigverklaring heeft kunnen regelen, heeft hij uiteindelijk wel zijn zin gekregen.

Vijfmaal scheepsrecht?
De held uit Con Air heeft aardig wat bruiloften meegemaakt. Voor hij wat met Koike kreeg was hij al drie keer eerder getrouwd geweest. Zijn eerste viering was met Patricia Arquette (1995 - 2001), zijn tweede met Lisa Marie Presley (2002 - 2004) en het langst lopende huwelijk was met Alice Kim (2004 - 2016). Vermoedelijk laat Nicolas Cage de huwelijksbootjes voorlopig onbemand in het water dobberen.

NieuwsFilm

meest populair