Beyoncé's stem galmt in nieuwe teaser voor 'The Lion King'

Beyoncé's stem galmt in nieuwe teaser voor 'The Lion King'

En hoe zien de dieren er uit als ze spreken?

Disney laat met mondjesmaat bewegende beelden zien van de Lion King-remake. In deze teaser zien we voor het eerst sprekende dieren, en zien we Nala, ingesproken door Beyoncé, beter in beeld.

De teaser duurt maar 30 seconden, maar geeft ons wel een eerste blik op hoe een net echt lijkende leeuwin klinkt als ze de stem van zangeres Beyoncé heeft. Tot nu toe hoorden we alleen voice-overs in de teasers, maar nu zien we duidelijk de monden van de dieren bewegen als ze spreken.



Realistisch stokstaartje en wrattenzwijn
Net als in de originele film uit 1994, zorgen stokstaartje Timon en wrattenzwijn Pumba (ingesproken door respectievelijk Billy Eichner en Seth Rogen) voor de komische noot aan het einde van deze teaser. Het is misschien wat vreemd om die stemmen uit realistisch ogende dieren te zien komen, maar anderzijds voelen de personages vertrouwd aan.

De makers van deze trailer gaan er tevens van uit dat je het origineel al gezien hebt, want ze geven het eindgevecht tussen Simba (Donald Glover) en Scar (Chiwetel Ejiofor) zomaar weg. Maar Disney denkt waarschijnlijk meer geld te kunnen verdienen aan nostalgische fans dan aan zij die het verhaal nog niet kennen.

The Lion King zie je vanaf 17 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair