Gerucht: Norman Osborn & Gwen Stacy maken MCU-debuut in 'Spider-Man: Far From Home'!

Sommige acteurs zouden zelfs al bekend zijn!

In juli verschijnt Spider-Man: Far From Home, het tweede soloavontuur van Peter Parker alias Spider-Man (Tom Holland]Tom Holland) in Marvels filmuniversum. De geruchtenmolen draait natuurlijk weer als vanouds. Zo gaat nu het gerucht rond dat Norman Osborn en Gwen Stacy hun opwachting zullen maken in Far From Home!

Bekijk de afbeelding
Verandert de Stark Tower in een pand van Oscorp, het bedrijf van zakenman Norman Osborn alias Green Goblin? Grace Randolph van Beyond the Trailer weet het zeker en deelde dit nieuwtje via Twitter. Zij zou haar informatie hebben gekregen van iemand die een vroege vertoning heeft bijgewoond. Randolph is doorgaans niet per sé de meest betrouwbare bron, maar het gerucht dat Osborn de oude wolkenkrabber van Stark overneemt gaat al langer.

Opstapje naar Sinister Six?
Andere media zijn inmiddels aan de haal gegaan met het bericht en beweren zelfs dat Osborn direct als kwelgeest wordt geïntroduceerd. In de gebruikelijke toegift na de aftiteling zouden Mysterio (Jake Gyllenhaal), Chameleon (vermoedelijk Numan Acar), Vulture (Michael Keaton) en Shocker (Logan Marshall-Green) verwelkomd worden door een man in pak - Osborn dus - die een slechterikenbende op wil richten. Dit zou, als het waar is, een opstapje kunnen zijn naar de Sinister Six, een bekende groep vijanden uit de comics.

Ook Gwen Stacy?
Sommige 'insiders' beweren ook dat Gwen Stacy, Peters vriendin uit de stripboeken, geïntroduceerd zal worden in Far From Home, en wel onder haar superheldenalias Spider-Gwen. Ook dit gerucht moeten we voorlopig maar niet al te serieus nemen (de film lijkt immers al bomvol), maar sommige media berichten zelfs dat actrice Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) gecast is in de rol. Op 4 juli weten we het zeker!



NieuwsFilm

meest populair