Nieuwe Japanse poster 'Frozen 2' verklapt centrale vraag van de film

Nieuwe Japanse poster 'Frozen 2' verklapt centrale vraag van de film

Eén slagzin met veel betekenis.

Na een sfeervolle teaser is het stil rond Frozen 2. De teaser zelf gaf geen enkel plotdetail weg, en sindsdien houdt iedereen de lippen stijf op elkaar. Maar op de Japanse poster staat een interessante zin.


Bekijk de afbeelding

Op het eerste zicht lijkt de poster weinig bijzonders. Een beetje saai, zelfs. Anna en Elsa en een witte achtergrond. Niet echt in het oog springend. Maar rechts op de poster staat verticaal geschreven een zin, die we kunnen vertalen als "Waarom kreeg Elsa krachten?" Dit lijkt dus de centrale vraag te zijn in de film, en verklaart misschien de acties van Elsa in de teaser.

Trollen
Door de eerste Frozen weten we dat Elsa met haar magische krachten geboren werd, maar zelfs van de trollen die op stenen lijken kregen we geen verklaring waarom ze die bezat. Het werd nooit opgehelderd. Doorheen de film leert ze haar krachten te beheersen, en ook in de teaser voor Frozen 2 gebruikt ze haar bevries-kracht om op de zee te wandelen. Het lijkt erop dat ze de zoektocht naar de oorsprong van haar krachten daar begint.

De stemmen van Elsa en Anna worden opnieuw ingesproken door respectievelijk Idina Menzel en Kristen Bell, en ook Josh Gad (Olaf) en Jonathan Groff (Kristoff) keren terug. Nieuwe rollen zijn er voor Alan Tudyk, Santino Fontana en Ciarán Hinds.



Frozen 2 verschijnt vanaf 20 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair