Algemeen

Guillermo Del Toro wil met 'Scary Stories to Tell in the Dark' families naar de bioscopen krijgen

De film wordt een echt familie avontuur!

door Niels van Arkel om 09:28 in Algemeen
Na het zien van de bijzondere en (zacht gezegd) griezelige trailer van Scary Stories to Tell in the Dark lijken de intenties van producent Guillermo Del Toro duidelijk. Toch vertelde Del Toro aan Vulture dat het genre van de film heel anders is dan de trailer doet vermoeden.

"We willen een familie avontuur creëren. Ik wil in deze film een leuke familie horror maken. Familie is af en toe ook horror, daar weten we allemaal wel wat van" zei Del Toro in het interview.

Regisseur Andre Øvredal deelt de sentimenten van Del Toro: "We hadden altijd een Amblin-esque film in gedachten. The Goonies, Men in Black. Dat soort verhalen, maar dan met horror in de mix."

In de film volgen we een groep tieners die een mysterie rondom een reek onverwachte en macabere moorden moet zien op te lossen in het kleine dorp waarin ze wonen. De getalenteerde cast bestaat uit namen als Zoe Colletti, Austin Abrams, Gabriel Rush, Michael Garza, Dean Norris, Gil Bellow en Lorraine Toussaint.Scary Stories to Tell in the Dark is vanaf 26 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair