Algemeen

Gameverfilming 'Uncharted' met Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) krijgt eindelijk releasedatum

Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) zal de film regisseren voor Sony Pictures.

door Zilko Tarici om 13:45 in Algemeen
Sony Pictures heeft aangekondigd dat de verfilming van de populaire PlayStation-franchise Uncharted op 18 december 2020 wereldwijd de bioscopen zal bereiken. Er wordt inmiddels al jaren gesproken over een filmversie. Verschillende regisseurs en acteurs zijn verbonden geweest aan het project, maar uiteindelijk wordt de film aangevoerd door Tom Holland en Dan Trachtenberg.

Holland (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame) zal de hoofdrol spelen van de jonge avonturier Nathan Drake, jaren voor de gebeurtenissen in de spellenreeks. Trachtenberg, eerder verantwoordelijk voor 10 Cloverfield Lane, verfilmt een script van Jonathan Rosenberg en Mark Walker. Avi Arad, Ari Arad, Charles Roven en Alex Gartner zullen produceren.

2020: een goed jaar voor Sony?
Naast de aankondiging over Uncharted heeft Sony ook een andere (Amerikaanse) releasedata bekendgemaakt. Escape Room 2 wordt verplaatst naar 14 augustus 2020 en de komische dramafilm Fatherhood met Kevin Hart naar 3 april 2020. Gezien de bekendmaking van de releasedatum, verwachten we binnenkort meer te horen over Uncharted. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Hopelijk heeft Tom Holland rond 2020 de baard in de keel.

Rick Dalton

Avatar

Heb er nu al zin in! Met Tom word het sws een feestje!

Devenace

Avatar

Tom Holland? #gniffel.
Zat toch meer aan een Nathan Filion als hoofdrolspeler te denken.

Spider-fan

Avatar

Eén van de belangrijkste inspiratiebronnen voor Drake was Johnny Knoxville. Daarnaast worden o.a. Harrison Ford, Cary Grant en Bruce Willis als John McClane genoemd. En fictieve personages als Tintin en Doc Savage.

Holland zie ik niet direct als een logische keuze, maar als het om een nog jonge Drake gaat, kan het misschien wel.

Goku32

Avatar

Verpest dit niet, maar met game verfilmingen weet je het nooit, ik heb nog nooit een game film gezien waar ik zei, wow shit dit was echt een topper, dus laat deze film de eerste worden.

Master Of Films

Avatar

Maac "Hopelijk heeft Tom Holland rond 2020 de baard in de keel."
Zou het? Die jongen is sinds vorige week 23 geworden. Wellicht dat nog meer roken en drinken zijn stem gaat beïnvloeden.

Spider-fan

Avatar

Ik vraag me af of Sullivan, Elena, Chloe of Sam erin zullen zitten. Sullivan ken hij vanaf dat hij vijftien was, Sam is zijn oudere broer en daarmee heeft hij in een weeshuis gewoond nadat hun moeder overleed. Maar Elena en Chloe kent hij pas van later volgens mij.

NieuwsFilm

meest populair