Gameverfilming 'Uncharted'  met Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) krijgt eindelijk releasedatum

Gameverfilming 'Uncharted' met Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) krijgt eindelijk releasedatum

Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) zal de film regisseren voor Sony Pictures.

Sony Pictures heeft aangekondigd dat de verfilming van de populaire PlayStation-franchise Uncharted op 18 december 2020 wereldwijd de bioscopen zal bereiken. Er wordt inmiddels al jaren gesproken over een filmversie. Verschillende regisseurs en acteurs zijn verbonden geweest aan het project, maar uiteindelijk wordt de film aangevoerd door Tom Holland en Dan Trachtenberg.

Holland (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame) zal de hoofdrol spelen van de jonge avonturier Nathan Drake, jaren voor de gebeurtenissen in de spellenreeks. Trachtenberg, eerder verantwoordelijk voor 10 Cloverfield Lane, verfilmt een script van Jonathan Rosenberg en Mark Walker. Avi Arad, Ari Arad, Charles Roven en Alex Gartner zullen produceren.

2020: een goed jaar voor Sony?
Naast de aankondiging over Uncharted heeft Sony ook een andere (Amerikaanse) releasedata bekendgemaakt. Escape Room 2 wordt verplaatst naar 14 augustus 2020 en de komische dramafilm Fatherhood met Kevin Hart naar 3 april 2020. Gezien de bekendmaking van de releasedatum, verwachten we binnenkort meer te horen over Uncharted. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten!

NieuwsFilm

meest populair