Trailer: Henry Cavill en Ben Kingsley jagen op een moordenaar in 'Night Hunter'

Trailer: Henry Cavill en Ben Kingsley jagen op een moordenaar in 'Night Hunter'

Verder rollen voor Stanley Tucci, Alexandra Daddario en Nathan Fillion.

De nieuwe misdaadthriller Night Hunter - voorheen bekend als Nomis - gaat over een burgerwacht (Ben Kingsley) die pedofielen in de gaten houdt. Hij komt terecht in een levensgevaarlijk spelletje waarbij niet alleen een ervaren luitenant (Henry Cavill) en diens politieteam betrokken zijn, maar ook een verwarde man die wordt gelinkt aan een reeks eerdere ontvoeringen en moorden op vrouwen. De eerste trailer is nu te bekijken.

Trailer is niet meer beschikbaar

De ervaren luitenant Marshall doet onderzoek naar een reeks ontvoeringen en moorden op vrouwen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Er wordt een verwarde man gearresteerd die iets met de gruweldaden te maken heeft, maar op den duur wordt duidelijk dat de ernst van zijn misdaden nog veel verder gaat dan iemand ooit had durven denken. Samen met zijn politieteam en een buurtwacht komt Marshall in een levensgevaarlijk spelletje terecht waarbij niets is wat het lijkt.

Naast Kingsley en Cavill bestaat de cast onder anderen uit Stanley Tucci, Nathan Fillion, Alexandra Daddario, Minka Kelly, Sara Thompson, Eliana Jones, Emma Tremblay, Brendan Fletcher en Mpho Koaho. Night Hunter, een film van schrijver en regisseur David Raymond, heeft op dit moment geen Nederlandse releasedatum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair