Night Hunter (2018)

Ben Kingsley en Henry Cavill openen de klopjacht op een pedofiel in deze rommelige thriller.

4,8 details

  • 98 Min
  • Thriller
  • Actie
  • Verenigde Staten
  • Canada
98 Min Verenigde Staten

Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Alt titel
Nomis
Regie
David Raymond
Cast
Alexandra Daddario, Henry Cavill, Ben Kingsley, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Brendan Fletcher, Minka Kelly, Emma Tremblay, Mpho Koaho, Kristen Harris, Chris Sigurdson, Brodie Sanderson, Graham Ashmore, Sara Thompson, Daniela Lavender, Eliana Jones, Carlyn Burchell, Jason Tremblay, Lorraine James.
Release
28.09.2018
Release NL
29.08.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: David Raymond | Cast: Henry Cavill (Marshall), Alexandra Daddario (Rachel), Ben Kingsley (Cooper), Stanley Tucci (Commissioner Harper), Minka Kelly (Angie), Eliana Jones (Lara), Brendan Fletcher (Simon), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2018

De door Henry Cavill gespeelde agent in Night Hunter (ook uitgebracht onder de titel Nomis) windt er geen doekjes om: mannen zijn smeerlappen. Ook zijn tienerdochter is bekend met zijn credo. Telkens als zij op sociale media een vriendschapsverzoek van een onbekende man accepteert, kan ze op een tête-à-tête met haar vader rekenen. Die bezorgdheid is terecht, want in hun woonplaats wemelt het van de kwaadwillende pedofielen.

Elders in de stad vormen de getraumatiseerde Cooper (Ben Kingsley op de automatische piloot) en tienermeisje Lara een hecht team. Hun doel: pedofielen in de val lokken. Eenmaal vastgebonden op een bed in een hotelkamer worden de smeerlappen gecastreerd en een grote som geld afhandig gemaakt. Cooper verdeelt de buit vervolgens netjes onder de slachtoffers van seksueel misbruik.

alle artikelen (3)

Night Hunter Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.