Algemeen

Trailer 'Night Hunter': seriemoordenaar is ook achter tralies niet te stoppen

Wat doe je als een krankzinnige crimineel gevangen zit, maar gewoon doorgaat met moorden?

door Arjen Rooseboom om 17:08 in Algemeen
Nadat de eerste preview op mysterieuze wijze offline verdween, heeft Saban Films nu een tweede trailer online gezet voor hun aankomende actiethriller Nomis, in de Verenigde Staten (vanwege de, naar verluid, TE vage titel) omgedoopt tot Night Hunter. Bekijk de trailer en een nieuwe internationale poster hieronder:


"Ik ben niet verrast door waar je mee te maken hebt". De tweede trailer bevat niet veel andere beelden, maar wel meer citaten. De titel is volgens de makers zowel specifiek als lekker vaag. Het gaat natuurlijk om iemand die 's nachts jaagt, maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Debuutproject met grote sterren
In dit geval verwijst de jager naar een seriemoordenaar die aan het begin wordt gearresteerd door een detective (Henry Cavill) en rechterlijke burgerwacht (Ben Kingsley). Dan ontdekken ze dat diens spel net is begonnen, want het weerhoudt de man er niet van om vanachter de tralies meer levens te blijven nemen met elke seconde die voorbij tikt. In een bloedstollende race tegen de klok proberen Cavill en Kingsley met behulp van Alexandra Daddario om de killer een stap voor te blijven.

Geschreven en geregisseerd door David Raymond en met verder rollen voor Stanley Tucci, Nathan Fillion, Emma Tremblay en Brendan Fletcher.

De film zal vanaf 8 augustus exclusief te ontvangen zijn via DirecTV, voordat deze op 6 september in de bioscopen en op VOD verschijnt.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er wel interessant en spannend uit.

NieuwsFilm

meest populair