Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Night Hunter' met Henry Cavill!

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Na de dramakomedie Chef gisteren, staat er vandaag weer een nieuwe gratis film op Pathé Thuis. Hieronder vind je de code en uiteraard meer informatie over de gratis film!

Vandaag kun je de film Night Hunter gratis bekijken via Pathé Thuis. Het betreft een thriller met Henry Cavill, bekend uit de Netflix-serie The Witcher en uiteraard ook bekend van zijn rol als Superman in het DC Extended Universe.

Code van de dag
De code van vandaag is NIGHTKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020) en gisteren dus Chef uit 2015.


Night Hunter
In de thriller Night Hunter weet rechercheur Marshall een aantal vermiste meisjes te bevrijden uit de handen van de vermoedelijke dader. Deze dader lijkt getraumatiseerd en ongevaarlijk. Marshall en zijn collega Rachel staan voor een raadsel en vragen zich af of ze te maken hebben met een complot.

NieuwsFilm

meest populair