Miley Cyrus bedekt lichaam met fruit en doet gek met banaan op heftige NSFW-foto's!

Miley Cyrus bedekt lichaam met fruit en doet gek met banaan op heftige NSFW-foto's!

Miley Cyrus weet niet van ophouden!

Zangeres en actrice Miley Cyrus heeft een serie provocerende foto's geplaatst om een statement te kunnen maken tegen de strenge abortuswetgeving die steeds meer Amerikaanse staten invoeren. Zo bedekt ze haar lichaam met grapefruits en maakt ze suggestieve bewegingen met een banaan.

Miley Cyrus (26) laat het internet weer volop over haar praten. Op Instagram deelde ze gisteren een aantal pikante kiekjes (hieronder te bekijken). Eén van de foto's blijkt onderdeel te zijn van een campagne voor modemerk Marc Jacobs. De andere foto's zijn bedoeld als promotie voor haar binnenkort te verschijnen album 'She's coming' (juist...).

Onprettige ervaring met Spaanse fan
Eerder deze week werd Cyrus geconfronteerd met een opdringerige fan die haar probeerde te kussen. Dat incident vond plaats in Barcelona, Spanje, toen ze samen met haar man Liam Hemsworth haar hotel verliet. Later reageerde ze via Instagram op dit incident met het statement dat ze hier niet van gediend is.

De zangeres kreeg veel bijval van haar fans, maar sommige hadden ook kritiek. Zij wezen erop dat Cyrus zich dikwijls schaars en uitdagend kleed en daarmee dit soort wanstaltig gedrag uitlokt. Die kritiek pareerde Cyrus door te zeggen dat zij zich kan kleden zoals ze zelf wil. Het is niet bekend of Cyrus aangifte heeft gedaan tegen de man.




NieuwsFilm

meest populair