Regisseur gevonden voor 'Shazam!'-spinoff 'Black Adam' met Dwayne Johnson

Regisseur gevonden voor 'Shazam!'-spinoff 'Black Adam' met Dwayne Johnson

Jaume Collet-Serra werkte onlangs al samen met Johnson aan de volgend jaar te verschijnen Disney-film Jungle Cruise.

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat Jaume Collet-Serra Shazam!-spinoff/-sequel Black Adam zal regisseren voor Warner Bros. Pictures. Serra rondde onlangs de opnames af van Disney-film Jungle Cruise, waarin Dwayne Johnson de hoofdrol speelt. Johnson werd eerder al ingehuurd om Black Adam te spelen.

Beau Flynn van FlynnPictureCo zal Black Adam zal met Johnson, Dany Garcia en Hiram Garcia van Seven Bucks Productions produceren. Het personage werd altijd gezien als de aartsvijand van Shazam; een verleden dat teruggaat naar de jaren '40, toen Shazam nog bekendstond als Captain Marvel. Adam was in die tijd een semi-onsterfelijke Egyptische prins, die gecorrumpeerd werd door de magische krachten die hij van een tovenaar kreeg toebedeeld. In de huidige strips wordt hij meer als een anti-held neergezet.

Een uitgebreide cv
Collet-Serra begon in Hollywood als regisseur van horrorfilms House of Wax en Orphan. Daarna regisseerde hij Liam Neeson vier(!) keer in de films The Commuter, Run All Night, Non-Stop en Unknown. Zijn laatste film is de low-budget (maar zeer succesvolle) haaien-thriller The Shallows met Blake Lively.

NieuwsFilm

meest populair