'Bumblebee'-held John Cena in 'Fast and the Furious 9'

Opnieuw een spierbundel in een Fast and the Furious-film.

De opnames voor Fast and the Furious 9 gaan later deze maand van start, zodat de film volgend jaar in de bioscoop te zien kan zijn. Regisseur Justin Lin is weer terug achter de camera's en uiteraard keren er ook vele bekende gezichten uit de franchise terug.

Een nieuwkomer in de film van Universal Pictures is nu ook officieel John Cena. Dit was al even duidelijk, maar nu is het nieuws bevestigd tegenover Deadline. De website heeft mogen melden dat de oud WWE-held, ook te zien in films als Bumblebee en Blockers, een "badass" speelt. Verrassend!

De nieuwe The Rock?
Cena vervangt zo'n beetje Dwayne Johnson die heeft aangegeven minimaal deel negen over te slaan in verband met zijn drukke agenda. Cena wordt een steeds grotere naam. Na een aantal komedies en actiefilms duikt hij steeds vaker op in grootse blockbusters. Verleden jaar had hij een rol in de Transformers-filmreeks en in 2021 duikt hij op in The Suicide Squad waarin hij naar verluidt The Peacemaker speelt.

Dit jaar kun je nog naar de spin-off Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw. Op de negende Fast and the Furious-film moet je nog even wachten. Deze staat gepland voor mei 2020.

NieuwsFilm

meest populair