Terrence Malick (The Tree of Life) maakt nieuwe film over Jezus Christus

Terrence Malick (The Tree of Life) maakt nieuwe film over Jezus Christus

De opnames van de film zouden inmiddels al zijn begonnen.

Corriere Citta en One Big Soul hebben via (The Film Stage) laten weten dat regisseur Terrence Malick (The Thin Red Line, The Tree of Life) begonnen is met de opnames van een nieuwe film met de titel The Last Planet. De opnames zouden een paar weken geleden al begonnen zijn in Anzio, ten zuiden van Rome. Daarnaast zou er gefilmd zijn in het natuurreservaat van Tor Caldara en een aangrenzend strandgebied.

Volgens de meldingen zou de film gaan over het leven van Jezus Christus. Specifieker genomen zou de film passages uit het leven van Christus laten zien als metaforen voor hoofdstukken uit het Evangelie. Er is geen enkel nieuws over enige castleden van de film.

Een terugkeer voor Malick?
Na het succes van The Tree of Life in 2011 leek Malick weer helemaal terug van weggeweest. Helaas wisten zijn vervolgprojecten To the Wonder, Knight of Cups en Song to Song weinig zoden aan de dijk te zetten. Zijn nieuwste project, WW2-film A Hidden Life werd echter zeer lovend ontvangen tijdens het Cannes filmfestival van afgelopen maand. Fox Searchlight kocht de rechten van de film vervolgens voor 14 miljoen dollar en zal de film dit najaar uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair