Celebrity

Cuba Gooding Jr. in moeilijkheden door beschuldiging ongepast gedrag in nachtclub

Dronken in een nachtclub loopt zelden goed af voor bekendheden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Berucht liefhebber van uitgaan Cuba Gooding Jr. zit in de moeilijkheden. PageSix heeft van de New Yorkse politie vernomen dat een 30-jarige vrouw de 51-jarige acteur van ongepast gedrag beschuldigt. Hij zou namelijk zondagavond in een nachtclub aan haar borsten hebben gezeten. Volgens de vrouw was hij behoorlijk dronken en vond het incident plaats op het dak van loungebar Magic Hour.

De dertiger zegt dat ze rond negen uur in de avond een praatje met elkaar maakten. Ze kregen ruzie nadat Gooding Jr. steeds meer glazen achterover gooide. Andere bronnen melden dat de beveiliging ingeschakeld moest worden om de twee uit elkaar te halen. De politie meldt dat Gooding Jr. in ieder geval aanwezig was - een camera heeft hem vastgelegd toen hij de nachtclub verliet. Rond één uur 's nachts belde de vrouw de politie. Toen zij arriveerden was de acteur uit Pearl Harbor al verdwenen.

Goedzak
Als we een andere persoon moeten geloven was Gooding Jr. die avond de slechtste niet. Hoewel dit mogelijk voor zijn drinkfestijn was, leek hij met allerlei mensen gesprekken aan te gaan, foto's te maken en videoboodschappen op te nemen. "Hij was supergoed. Zong met iedereen."

Deugniet
Sinds de acteur niet meer in een relatie is met zijn jeugdliefde, Sara Kapfer, lijkt hij helemaal los te gaan. Er schuilt kennelijk ook een donkere kant aan hem. Volgens een ooggetuige was Gooding Jr. tijdens een feest in 2016 ook al erg handtastelijk met vrouwelijk schoon. Ook zou hij zijn broek omlaag hebben getrokken en de telefoon van een feestganger in zijn mond hebben geduwd. "Hij is net als Jekyll en Hyde. Het ene moment is hij ontzettend vriendelijk, het andere moment ontzettend agressief," aldus een ingewijde.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Of hij houdt van een feestje, dat leuk is totdat iemand er wat uit probeert te halen.

Artificialis

Avatar

Mensen aanraken tijdens het uitgaan. Zo zo, wat een misdaad..

Sunspot

Avatar

Tja, wat zie die gast dan tijden dronkenschap, was hij toen redelijk relaxted, maar raakte misschien aan?.

Zegt nogal wat, als je dronken nog zo chill kan zijn tegen een vrouw, wat vaag roepend misschien.

ZEgt veel, er zit een dikke kern van waarheid in het vertellen uit je diepte wanneer je redelijk dronken bent :).

Vind het wel interessant soms.

nieuwslaatste nieuws

meest populair