Video

Volledig nieuwe trailer 'Frozen II' met Anna, Elsa en Olaf!

Nu veel meer beelden uit het vervolg op de animatie-kaskraker.

door Bram de Groot om 16:37 in Video
Walt Disney Pictures en Walt Disney Animation Studios hebben na de eerdere teaser trailer nu ook de volledige trailer online gezet voor de animatiefilm Frozen 2, uiteraard het vervolg op de kaskraker Frozen uit 2013. Bekijk de fraaie beelden hieronder en laat op de gebruikelijke plaats weten wat je van het nieuwe avontuur vindt!

In Frozen II keren de figuurtjes Anna (Kristen Bell) en Elsa (Idina Menzel) uiteraard weer terug. Ze zijn een paar jaartjes ouder en een nieuw avontuur lonkt.


Andere figuurtjes zijn onder meer Olaf (Josh Gad), Kristoff (Jonathan Groff) en rendier Sven. Nieuwe fuguren worden ingesproken door onder meer Alan Tudyk, Evan Rachel Wood, Santino Fontana, Ciarán Hinds en Maurice LaMarche. De regie van Frozen II ligt opnieuw in handen van het duo Chris Buck en Jennifer Lee. Hun origineel is nog altijd de financieel hoogst scorende film tot op heden, met $1.276,5 miljoen wereldwijd.

Het vervolg staat gepland voor 27 november. Hieronder nogmaals de nieuwe poster.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Stiekem toch wel een beetje hyped. En ik verwacht eerlijk gezegd ook een beter deel dan de 1e in iedergeval voor volwassenen om mee te kunnen kijken.

Ereptile

Avatar

Goede teaser! Geeft nog niet veel weg maar begint de hype toch wel op te laten laaien Smiley face

Goku32

Avatar

Voor de kleintjes word dit weer een topper. Maar ik denk zelf dat deze het minder goed gaat doen dan zijn voorganger. Olaf in de zon hahahahaha

Ang3l

Avatar

Het ziet er iig beter uit dan de meeste "deeltjes 2" van Disney, wat toch vaak slecht geanimeerde direct to DVD prutjes waren.

NieuwsFilm