Video

Übermelige trailer 'Good Boys' van producent Seth Rogen

De 'Superbad' voor een nieuwe generatie?

door Jan-Peter Rook om 07:28 in Video
De nieuwe komedie Good Boys, geproduceerd door Seth Rogen (Long Shot, This Is the End), gaat over drie vrienden die na een klein ongelukje besluiten om niet langer naar school te gaan. In plaats daarvan gaan ze naar de San Fernando Valley voor een avontuur vol vrouwen, politie en een lading per ongeluk gestolen drugs. Universal heeft een nieuwe trailer online gezet, dus oordeel zelf of dit iets voor jou is.


Nadat hij voor z'n eerste zoenfeestje is uitgenodigd, raakt de twaalfjarige Max (Jacob Tremblay) volledig in paniek omdat hij geen flauw idee heeft hoe je iemand kust. Hij besluit samen met z'n beste vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) de dierbare drone van z'n vader te gebruiken om een zoenend stel te bespioneren, in de hoop hier iets van op te steken.

Episch avontuur
Uiteraard gaat dit helemaal mis en de drone gaat kapot. Om het apparaat te vervangen vóór Max's vader thuiskomt, besluiten de vrienden niet naar school te gaan en op een episch avontuur vol foute beslissingen te gaan. Hierbij komen ze in aanraking met per ongeluk gestolen drugs, gaan ze paintballen in een studentenhuis en slaan ze op de vlucht voor zowel de politie als een stel doodenge meisjes.

Good Boys is het regiedebuut van Gene Stupnitsky, die hiervoor onder meer de scenario's van films als Year One (2009) en Bad Teacher (2011) verzorgde. Naast Rogen treedt ook diens vaste partner in crime Evan Goldberg op als producent. De rest van de cast bestaat uit Molly Gordon, Lil Rel Howery, Millie Davis, Midori Francis, Lina Renna en Matt Ellis.

Good Boys draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Eerder kwam er al een red-band trailer uit. Deze vind je hieronder:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Dit is een goed artikel! En ook supergoed opgebouwd. Jullie zijn de beste filmtotaal!!

BlackPowerWolf

Avatar

Goed, ja hmm... Superbad was opzich... Ja. Nee ik zie dit niet als vervanging, ik bedoel het moet zeker juist het leuke zijn dat die kindjes dit soort shit meemaken die in een normale 'comedy' een 20er meemaakt. Enigszins geloofwaardig mag wel toch?

nieuwslaatste nieuws

meest populair