Video

Trailer voor game 'Marvel's Avengers'!

Na het grootse bioscoopavontuur nu ook een groots Avengers-avontuur op je console!

door Bram de Groot om 09:57 in Video
Uiteraard zijn er al vele games rond de Marvel-superhelden. Zo verscheen alweer even geleden de game Marvel's Spider-Man en deze wordt door menigeen gezien als de beste superheldengame tot op heden. Volgend jaar is het de beurt aan Marvel's Avengers.

Tijdens de Electronic Entertainment Expo 2019, oftewel E3, hebben Marvel Games en Square Enix de eerste trailer onthuld voor Marvel's Avengers en gelijk ook de verschijningsdatum aangekondigd. Dit is 15 mei 2020 en volgens de berichten eerder dan verwacht. De game speelt zich af in een zich steeds verder uitbreidend universum met een constant groeiend aantal superhelden. Ontwikkelaar Square Enix heeft aangegeven dat de nieuwe helden en werelden gratis aan het spel worden toegevoegd.

Stemmencast Avengers
De Avengers bestaan uit Captain America (Jeff Schine), Thor (Travis Willingham), Bruce Banner/Hulk (Troy Baker), Black Widow (Laura Bailey), Tony Stark/Iron Man (Nolan North) en Hank Pym/Ant-Man (nnb). Hieronder de A-Day trailer!


En hieronder nog een aantal andere previews die verschenen via IGN. Kijk jij uit naar deze game?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExtraDip3000

Avatar

Ziet er okay uit, al weet ik niet wat ik precies moet denken van die gezichten, ziet er niet echt 'lekker' uit.

Rich Art

Avatar

De acteurs zijn zo onsmakelijk verbonden met de helden dat het meteen lijkt als een B-variant van het echte werk. Alsof een paar gasten een middag in een kostuum hebben rondgelopen.

Tot nu toe ben ik nog niet echt overtuigd als ik eerlijk ben... Maar misschien overtuigd de gameplay straks wat meer.

Frietgezicht

Avatar

Spider-Man beste superhelden game tot op heden?
Ben er niet bekend mee. Heb alleen Arkham Asylum en beetje van die vervolgen gespeeld omdat ik dacht dat die juist de beste waren.

flep

Avatar

Heb zelf kort geleden de spiderman game gespeeld. Echt een super goede game, en naar mijn idee de beste superhelden game tot nu toe. Batman Arkham was ook goed te doen. Echter spiderman gaf voor het eerst echt het gevoel als spiderman te kunnen spelen wat betreft het web slingeren door de stad. Daarnaast echt een erg goed verhaal met erg goede personage uitdieping en ontwikkeling.

Wanneer ik dan deze trailer zie ben ik bang dat dit gee. Goede game gaat worden. Zoals Rich art aan geeft zijn de karakters van avengers teveel verbonden met de acteurs vanwege de grote hoeveelheid aan film materiaal. Daarnaast lijkt het te chaotisch mrt zoveel karakters waardoor diepgang kan gaan missen. Dit was bij spiderman erg goed op gepakt door 1 hoofdpersoon.

Hoop dat het wel goed uit pakt, want het zou natuurlijk gaaf zijn de avengers te spelen.

Ik ben een spiderman fan, maar heb vele malen meer genoten van de goede game, dan van een van de films.

McKelly

Avatar

Voor mij zijn de Marvel ultimate alliance en X-men legends games de beste die er zijn. Goede verhaallijnen en heel veel playable characters. Krijg bij deze game het gevoel dat je maar een paar characters kan spelen. We gaan het zien.

Ang3l

Avatar

Er is wel heel bewust voor gekozen t niet op de film te laten lijken. Andere acteurs qua stemmen, en dus ook echt andere character designs. Kostyuum van Cap, gezichten van Bruce en Tony, etc. Denk ik wel een betere keuze. Anders wordt t echt net niet. Helemaal niet is beter dan net niet.

Ereptile

Avatar

Wel een super voice cast voor deze game!

De Spider-Man game vond ik 1 van de beste media waarin Spider-Man goed werd vertolkt! Deze game heb ik mijn twijfels echter over, maar ik wacht het maar af!

Als Iron Man rondvliegen is net zo tof als met Spider-Man door de straten rondslingeren!

KeesjeNL

Avatar

@ Frietgezicht

Spider-man niet kunnen spelen als PC-bezitter, de Arkham-serie vind ik nog steeds zeer sterk neergezet. Arkham Knight (laatste deel voorlopig) is de kers op de taart Smiley face!

nieuwslaatste nieuws

meest populair