Timothy Olyphant over Quentin Tarantino's speciale regel tijdens opnames 'Once Upon a Time in Hollywood'

Timothy Olyphant over Quentin Tarantino's speciale regel tijdens opnames 'Once Upon a Time in Hollywood'

De regisseur had een strikte regel t.a.v. mobiele telefoons.

Een film waar zowat iedereen gigantisch naar uitkijkt is zonder twijfel Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Hierin spelen o.a. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie mee, maar ook Timothy Olyphant is van de partij. Hij liet zich uit over een speciale regel van de regisseur die iedereen moest volgen.

Zo zei de acteur: ''Quentin had een strikte regel: absoluut niemand mocht op de set een mobiel op zich hebben. Echt niemand. Als je er toch een had, werd je ontslagen. Je zou meteen naar huis gestuurd worden. Ik heb nog nooit zo'n toewijding gezien. Je mocht je telefoon alleen buiten de set gebruiken''. Velen dachten dat dit had te maken met het feit dat er gemakkelijk foto's en details van de film 'gelekt' zouden kunnen worden, maar het was om een heel andere reden.

Meer team spirit
Olyphant vertelde namelijk dat Tarantino mobiele telefoons verbood zodat het team meer met elkaar zou communiceren: ''Volgens mij ging het voornamelijk om het creëren van een leuke en gezellige werkomgeving en om alles in een goede sfeer te laten plaatsvinden. Hij wilde niet dat we na elke scène meteen weer allemaal een andere kant opgingen, maar dat we juist bij elkaar bleven en met elkaar zouden praten.

Hij wilde dat we op die manier een betere onderlinge binding zouden krijgen. Ik vond het in ieder geval geweldig. Het voelde aan als een cadeautje dat hij zo aan de cast en crew schonk. Het was echt een ervaring om nooit te vergeten!''

NieuwsFilm

meest populair