'Rambo 6' tóch mogelijk volgens Sylvester Stallone

'Rambo 6' tóch mogelijk volgens Sylvester Stallone

Nemen we met Rambo: Last Blood dan toch geen afscheid van de actieheld?

Volgens filmsite JoBlo is Sylvester Stallone meer dan bereid om terug te keren als John Rambo, mocht Rambo: Last Blood een succes blijken. Eerder werd nog aangenomen (zeker gezien de titel) dat Last Blood het laatste deel in de actie-franchise zou zijn.

Tijdens het Cannes Film Festival heeft Stallone gedurende een interview het volgende gezegd:

"Ik zal je wat vertellen over 'laatste' delen. Ik dacht vroeger dat Rocky 3 het laatste deel zou zijn in die serie, dus ik weet het niet. Als Last Blood werkt, blijf ik gewoon doorgaan, want ik vind het heerlijk om deze films te maken."

Cowboy Rambo in Mexico
In Last Blood zien we hoe John Rambo, uiteraard opnieuw gespeeld door Stallone, zijn leven leidt op een ranch in Arizona en om moet gaan met zijn traumatische verleden. Wanneer zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt, reist John af naar Mexico om het meisje op te sporen. Rambo stuit daarbij op een prostitutie-ring en grijpt keihard in om de verhandelde meisjes te redden en een grote drugscrimineel tegen te houden.

Rambo: First Blood werd geregisseerd door Adrian Grunberg, die een script van Matt Cirulnick verfilmd. Avi Lerner en Kevin King produceren. Vanaf eind september in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair