Algemeen

'Rambo 6' tóch mogelijk volgens Sylvester Stallone

Nemen we met Rambo: Last Blood dan toch geen afscheid van de actieheld?

door Zilko Tarici om 09:57 in Algemeen
Volgens filmsite JoBlo is Sylvester Stallone meer dan bereid om terug te keren als John Rambo, mocht Rambo: Last Blood een succes blijken. Eerder werd nog aangenomen (zeker gezien de titel) dat Last Blood het laatste deel in de actie-franchise zou zijn.

Tijdens het Cannes Film Festival heeft Stallone gedurende een interview het volgende gezegd:

"Ik zal je wat vertellen over 'laatste' delen. Ik dacht vroeger dat Rocky 3 het laatste deel zou zijn in die serie, dus ik weet het niet. Als Last Blood werkt, blijf ik gewoon doorgaan, want ik vind het heerlijk om deze films te maken."

Cowboy Rambo in Mexico
In Last Blood zien we hoe John Rambo, uiteraard opnieuw gespeeld door Stallone, zijn leven leidt op een ranch in Arizona en om moet gaan met zijn traumatische verleden. Wanneer zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt, reist John af naar Mexico om het meisje op te sporen. Rambo stuit daarbij op een prostitutie-ring en grijpt keihard in om de verhandelde meisjes te redden en een grote drugscrimineel tegen te houden.

Rambo: First Blood werd geregisseerd door Adrian Grunberg, die een script van Matt Cirulnick verfilmd. Avi Lerner en Kevin King produceren. Vanaf eind september in de bioscoop.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dat Stallone doorging als Rocky is volledig te accepteren. Ex bokser wordt trainer, zodat hij in de voetsporen van Mickey kan optreden. We zien het zelfs in het echte leven. Ronald Koeman bijvoorbeeld.

Rambo is andere koek. Ik heb het boek First Blood niet gelezen, maar ik weet wel de verschillen tussen film en boek. Persoonlijk vind ik dat Stallone John Rambo naar pension moet gaan sturen. Het karakter is allang niet meer wat geweest was. En zal ook niet meer als karakter gaan groeien zoals Rocky.

Als het aan mij ligt, dan zou ik Stallone verplichten om een nieuwe R-rated Expendables film te gaan maken ipv nog meer Rambo films voodat het een parodie op zich zelf gaat worden.

Rutherford

Avatar

Afwachten wat deel 5 geeft.

chefry1983

Avatar

Hij word er niet jonger op. Dus als hij deel 6 wil maken moet hij snel zijn. Maar ik zie liever ook nog een Expendables film.

Dukat

Avatar

Hij is al bezig met Expendables 4, hoor...

Rick Dalton

Avatar

Hij kan zich hiernaar inderdaad beter op The Expendables film focussen. Rambo films zijn leuk, maar op een gegeven moment word hij daar gewoon te oud voor.

DrPeper

Avatar

Sylvester Stallone (72) - Geboren: 6 juli 1946
Rambo 5 - Last Blood
Rambo 6 - First Rollator

Gregbelgie

Avatar

Rambo blijven topfilms van mij mag hij ze blijven maken,het is ni opdat ge wat op leeftijd zijt da ge dan afgedaan hebt ?ik vind het gewoon respectloos ! Waarom zou een oude rambo ineens ni meer kunnen vechten ? Sylvester is het bewijs dat het nog wel kan ... 70 jaar en nog altijd in topvorm

Sparrow_LW

Avatar

Ik vond hem in Rambo 4 al niet meer geloofwaardig. Ik ga Last Blood vast wel zien (waarschijnlijk een keer thuis op de bank), maar heb er mijn twijfels over. Daarna bedenk ik me wel of ik een 6e deel boeiend vind of niet.

Maar idd, vind Expendables een betere optie. Daar nemen ze zichzelf en hun leeftijd nog met enige zelfspot.

Pronk47

Avatar

Liever een vervolg op cliffhanger,want voor een nieuwe rambo wordt hij een oud want het moet wel een beetje geloof waardig blijven.

Goku32

Avatar

Hahahaha waarom dan niet gelijk ook 6,7,8,9,10,ook. Ligt er maar net aan wat deze gaat doen, want dan komt er zoiezo een volgende deel

Ronin75

Avatar

Ik moet het eerst zien. Als hij het personage heeft laten groeien met zijn beperkingen net als Rocky dan heb ik hoop dat het misschien kan. Een kwetsbare Rambo zou compleet nieuw zijn maar wel geloofwaardig. Ik geloof dat Sly genoeg zelfreflectie heeft om er iets moois van te maken.

Civilian Supreme

Avatar

Het vervelendste aan dit 'nieuws' vind ik dat je nu al weet dat hij dus niet doodgaat in deze film. Niet dat ik dat perse wil maar het neemt wel de spanning weg.
Ze moeten het hierbij overigens gewoon bij laten (ongeacht het mogelijke succes), met de titel last blood geven ze dat eigenlijk ook aan.

Civilian Supreme

Avatar

Expendables films inderdaad, en dan gewoon keiharde r rated films van maken, helemaal los gaan.

Oh en een Demolition man 2, waarbij Schwarzenegger als nieuwe villain het hele bejaardenhuis kort en klein slaat omdat er een haar in zijn toetje zit.
Stallone ziet het gebeuren en moet er alles aan doen hem tegen te houden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair