Eerste trailer Stephen King-film 'Doctor Sleep' - het vervolg op 'The Shining'!

Warner Bros. toont eerste beelden uit de Stephen King-film.

Warner Bros. Pictures heeft de teaser trailer online gezet voor de film Doctor Sleep, het vervolg op The Shining uit 1980 van regisseur Stanley Kubrick. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2013, een officieel vervolg van Stephen King. Check hieronder de eerste beelden en laat op de gebruikelijke plaats je reactie achter!

In Doctor Sleep ontmoeten we de opgegroeide Danny Torrance (Ewan McGregor). Hij draagt het trauma van het Overlook Hotel nog steeds met zich mee. Hij is een weerspiegeling geworden van zijn moordzuchtige vader, met continue woedeaanvallen en een drankprobleem dat zijn pijn en zijn 'shining'-krachten tegenhoudt. Maar hij ziet het licht en start met het helpen van ouderen en ontwikkelt een band met een meisje (Kyliegh Curran) met extremere krachten. Een cult zit achter haar aan om haar krachten van haar af te pakken door haar een pijnlijke dood te laten sterven.


Andere rollen zijn voor Rebecca Ferguson, Carl Lumbly, Bruce Greenwood, Jacob Tremblay, Alex Essoe, Emily Alyn Lind, Jocelin Donahue en Zahn McClarnon. De film van regisseur Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Gerald's Game) staat gepland voor 7 november en hieronder zie je de eerste poster met de bekende Redrum tekst!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair