Algemeen

Nu ook 'Shaft' afgeserveerd door recensenten

Na Men in Black 4 kan ook dit vervolg weinig goed doen.

door Bram de Groot om 06:17 in Algemeen
De afgelopen weken weten vele bioscoopfilms niet in de smaak te vallen van de filmcritici. Nadat recent Godzilla: King of the Monsters, X-Men: Dark Phoenix en Men in Black: International slecht door de critici werden ontvangen, wordt nu ook Shaft zeer zwak onthaald.

De mensen die de bovenstaande films al in de bioscoop hebben gezien, kunnen het beste oordelen of de recensenten gelijk hebben. Voor Tim Story's Shaft wordt dat waarschijnlijk wat lastiger, aangezien deze actiemisdaadkomedie nog geen Nederlandse verschijningsdatum heeft.

Weer veel negatieve recensies
Shaft met rollen voor Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher en Richard Roundtree draait vanaf vrijdag in de States en de ontvangst is dus erg matig.

De tweede Shaft met Jackson is na 41 getelde recensies flink 'rotten' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 37%, met een matige 5.03 / 10 als gemiddelde beoordeling. "Tientallen jaren verwijderd van het origineel, heeft deze multi-generatie-Shaft het moeilijk om zijn personages interessant te houden," luidt de 'Critics Consensus'.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tommieman

Avatar

Tja hetzelfde als ik gisteren bij MiB schreef. Het origineel is geliefd. Dus als je gaat rebooten moet je wel met iets goeds komen anders pikken de mensen het niet. De lat is hoog gelegd Door de originele film(s)

Brein8998

Avatar

Gelukkig lijkt Toy Story 4 wel een waardig vervolg te zijn (nu 100% op RT)

John Wayne

Avatar

Dat deze film afgeserveerd wordt was te verwachten. De originele Shaft-films zijn alledrie keiharde actiefilms met een vleugje sex(isme). De reboot uit 2000 was een prima misdaadfilm. De actie was weliswaar iets minder en Shaft was niet meer de 'sexmachine', maar de film dreef op de sterke rollen van Samuel L. Jackson, Christian Bale, Jeffrey Wright en Toni Collette. In de trailer voor de nieuwe film lijkt de nadruk op komedie te liggen en dat hoort gewoon niet bij deze reeks.

Goku32

Avatar

Over x men hebben ze 100 procent gelijk, want dat is echt een slechte film, maar godzilla was wel een vermakelijke film vind ik

Goku32

Avatar

Tommieman helemaal mee eens inderdaad.

nieuwslaatste nieuws

meest populair