Nu ook 'Shaft' afgeserveerd door recensenten

Nu ook 'Shaft' afgeserveerd door recensenten

Na Men in Black 4 kan ook dit vervolg weinig goed doen.

De afgelopen weken weten vele bioscoopfilms niet in de smaak te vallen van de filmcritici. Nadat recent Godzilla: King of the Monsters, X-Men: Dark Phoenix en Men in Black: International slecht door de critici werden ontvangen, wordt nu ook Shaft zeer zwak onthaald.

De mensen die de bovenstaande films al in de bioscoop hebben gezien, kunnen het beste oordelen of de recensenten gelijk hebben. Voor Tim Story's Shaft wordt dat waarschijnlijk wat lastiger, aangezien deze actiemisdaadkomedie nog geen Nederlandse verschijningsdatum heeft.

Weer veel negatieve recensies
Shaft met rollen voor Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher en Richard Roundtree draait vanaf vrijdag in de States en de ontvangst is dus erg matig.

De tweede Shaft met Jackson is na 41 getelde recensies flink 'rotten' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 37%, met een matige 5.03 / 10 als gemiddelde beoordeling. "Tientallen jaren verwijderd van het origineel, heeft deze multi-generatie-Shaft het moeilijk om zijn personages interessant te houden," luidt de 'Critics Consensus'.



NieuwsFilm

meest populair