Algemeen

De geest van Iron Man dwaalt rond in 'Spider-Man: Far From Home'!

En Marvel heeft opnieuw een kaskraker in handen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Captain America: Civil War (2016) maakte Spider-Man zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe. De jonge Peter Parker (Tom Holland) werd door Tony Stark gerekruteerd. Daarna beleefde hij zijn eerste avontuur in Spider-Man: Homecoming (2017) en na de grootse Avengers-tweeluik (2018 - 2019) moet hij door het leven zonder zijn mentor in Spider-Man: Far From Home.

De tweede MCU-solofilm van Spider-Man van regisseur Jon Watts gaat begin juli in première en debuteert in de States zelfs op de dinsdag. De verwachting is dat de Marvel-film tot en met het eerste weekend ruim $150 miljoen ophaalt. Uiteraard is dit minder dan de helft van wat Avengers: Endgame in slechtst drie dagen ophaalde, maar het blijft een uitstekende start.

Iron Mans geest
Zoals aangegeven zal Tony Stark / Iron Man nog een stempel drukken op Far From Home die zich vooral tijdens de Eurotrip van Parker en zijn klasgenoten zal afspelen. Ze krijgen te maken met Hydro-Man, Molten Man en Sandman en de vermoedelijk voornaamste slechterik Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals). Hieronder de nieuwe beelden uit de superheldenfilm!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Clickbait achtig maar dat is het niet.

Het succes van Endgame gaat verder in deze film. De geest van Tony leeft verder in deze film.

SunChaser

Avatar

Nee Iron Man komt als verschijning aan het eind om Peter te helpen. Dan nemen Peter en Iron man alsnog afscheid

NieuwsFilm

meest populair