De geest van Iron Man dwaalt rond in 'Spider-Man: Far From Home'!

De geest van Iron Man dwaalt rond in 'Spider-Man: Far From Home'!

En Marvel heeft opnieuw een kaskraker in handen.

In Captain America: Civil War (2016) maakte Spider-Man zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe. De jonge Peter Parker (Tom Holland) werd door Tony Stark gerekruteerd. Daarna beleefde hij zijn eerste avontuur in Spider-Man: Homecoming (2017) en na de grootse Avengers-tweeluik (2018 - 2019) moet hij door het leven zonder zijn mentor in Spider-Man: Far From Home.

De tweede MCU-solofilm van Spider-Man van regisseur Jon Watts gaat begin juli in première en debuteert in de States zelfs op de dinsdag. De verwachting is dat de Marvel-film tot en met het eerste weekend ruim $150 miljoen ophaalt. Uiteraard is dit minder dan de helft van wat Avengers: Endgame in slechtst drie dagen ophaalde, maar het blijft een uitstekende start.

Iron Mans geest
Zoals aangegeven zal Tony Stark / Iron Man nog een stempel drukken op Far From Home die zich vooral tijdens de Eurotrip van Parker en zijn klasgenoten zal afspelen. Ze krijgen te maken met Hydro-Man, Molten Man en Sandman en de vermoedelijk voornaamste slechterik Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals). Hieronder de nieuwe beelden uit de superheldenfilm!





NieuwsFilm

meest populair