Celebrity

Robert Downey Jr. feliciteert bofkont Chris Evans: 'Ik ben je nog een zoen verschuldigd!'

Hiep, hiep, hoera! Captain America is jarig!

door FilmTotaal om 16:27 in Celebrity
Hoewel Tony Stark en Captain America elkaar lang niet konden luchten of zien, hebben Robert Downey Jr. en Chris Evans het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Downey Jr. feliciteerde Evans gisteren dan ook op een bijzondere manier toen hij 38 werd.

Chris Evans mocht gisteren alweer achtendertig kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart. Natuurlijk kon een felicitatie van vriend en collega Robert Downey Jr. niet ontbreken. "Dat is America's reet", begint Downey Jr. zijn schrijfsel bij een gif van Endgame. In die film werd er meerdere keren een grap gemaakt over het achterwerk van superheld Captain America.

Kus tegoed
Downey Jr. vervolgt: "Fijne verjaardag, America's reet. De wereld is een betere plek [dankzij jou]". De acteur doet Evans een bijzondere belofte. "Je hebt nog een kus op je wang van me tegoed!". Evans reageerde met een emoji van een kroon en blauw hartje.


Dankbaar
Op beeld hebben Iron Man en Captain America meerdere keren hun principiële meningsverschillen uitgevochten. Gelukkig geldt dat niet voor hun respectievelijke vertolkers. In maart onthulde Evans zelfs dat Downey Jr. hem overhaalde om de rol van Captain America aan te nemen. "Ik had het aanbod al twee keer afgeslagen, maar Robert belde me op en wist me te overtuigen", onthulde Evans in een interview.In datzelfde interview vertelde Downey Jr. hoe dankbaar de twee zijn voor de kans die ze hebben gekregen. "We keken elkaar soms aan op de set, in onze kostuums, en konden dan niet geloven dat dit alles echt was", zei hij. "We zijn echt een stel bofkonten".

NieuwsFilm

meest populair