Algemeen

Nieuwe details 'Frozen 2': drie jaar na 'Frozen'

Meer weetjes na de trailer van eerder deze week.

door Bram de Groot om 09:34 in Algemeen
Eerder deze week verscheen de volledige trailer voor Walt Disney's Frozen II. Het vervolg op de financieel hoogstscorende animatiefilm tot op heden verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. Hieronder nieuwe details over het verhaal rond Elsa en Anna.

Tijdens het Annecy Animation Festival heeft Walt Disney namelijk nieuwe beelden laten zien uit het vervolg op Frozen uit 2013, opnieuw geregisseerd door het duo Chris Buck en Jennifer Lee. Tijdens de bijeenkomst spraken hoofd van animatie Becky Bresee en hoofd van effecten Marlon West over deel twee.

Drie jaar na deel één
Er werd onder meer aangegeven dat er nog aan de film wordt gewerkt. Er moet zo'n zeven weken gewerkt worden aan de animaties en tien weken aan de visuele effecten. Ook gaf het duo aan dat de film drie jaar na het origineel afspeelt en dat het vervolg een "evolutie en een uitbreiding van het verhaal van Frozen" zal zijn. Hieronder nogmaals de recente trailer.


De figuurtjes Anna (Kristen Bell) en Elsa (Idina Menzel) zien er in de animatiefilm logischerwijs iets ouder uit. Andere figuurtjes zijn onder meer Olaf (Josh Gad), Kristoff (Jonathan Groff) en rendier Sven. Nieuwe fuguren worden ingesproken door onder meer Alan Tudyk, Evan Rachel Wood, Santino Fontana, Ciarán Hinds en Maurice LaMarche. Vanaf 27 november in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een nieuwe affiche.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair