Algemeen

Superhelden-film 'Shazam!' is succesvol genoeg voor een vervolg

DC-film lijkt op zeker een deel 2 te gaan krijgen.

door Bram de Groot om 05:00 in Algemeen
Eerder dit jaar verscheen de DC-film Shazam!, de zevende film in het grotere DC Extended Universe. De titelheld werd gespeeld door Zachary Levi en hij nam het op tegen de slechterik Dr. Sivana van Mark Strong. Het vervolg lijkt al gepland.

De in april verschenen eerste film van Warner Bros. kwam niet verder dan een wereldwijde opbrengst van $363,0 miljoen, bij een productiebudget van zo'n $100 miljoen. Geen enorme omzet, maar klaarblijkelijk voldoende voor een vervolg. Tijdens een gesprek met AP News gaf acteur Levi aan dat de opnames voor het vervolg in de eerste helft van 2020 aanvangen. Dit zou dus al binnen een jaar zijn. Aan een script zou worden gewerkt.

Black Adam
Ondanks dat eerder werd aangegeven dat er eerst een Black Adam-solofilm met acteur Dwayne Johnson gemaakt zou gaan worden, dus zonder Levi's Shazam!, behoort het uiteraard tot de optie dat Black Adam gewoon onderdeel is van de vervolgfilm.

Een verschijningsdatum voor Shazam! 2 is er nog niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ga er maar vanuit dat de studio redelijk wat geld aan de film heeft verdient en waarschijnlijk nog zal verdienen.

Civilian Supreme

Avatar

Vond deze eigenlijk net zo matig als Captain Marvel. Voorspeld het niet veel goeds voor de toekomstige films van beide kanten.

Goku32

Avatar

Ik vond deze helemaal niet zo leuk

nieuwslaatste nieuws

meest populair