Nieuwe foto DC-film 'Joker': wordt R-rated!

Nieuwe foto DC-film 'Joker': wordt R-rated!

Joaquin Phoenix wordt een andere Joker.

Alweer even geleden verscheen de verrassende eerste trailer voor de de DC-film Joker van regisseur Todd Phillips (The Hangover) online. Die Phillips heeft nu een nieuwe foto onthuld van het titelpersonage en bevestigd dat de film R-rated wordt.

In een reactie op een vraag naar aanleiding van onderstaande foto schrijft Phillips, "deze zal R-rated worden. Ik word er veel om gevraagd. Ik nam aan dat de mensen het al wisten. Sorry." En daarin heeft de regisseur waarschijnlijk wel een beetje gelijk. De eerste trailer leek al te onthullen dat de film niet zachtzinnig zal worden.


Nieuwe foto van 'Clown Prince of Gotham'
Phillips gaf dus ook een nieuwe foto vrij van acteur Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) als de Clown Prince of Gotham. Check deze hieronder. Phoenix is te zien naast onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust), Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates), Douglas Hodge (Red Sparrow), Brett Cullen (The Dark Knight Rises) en Dante Pereira-Olson (You Were Never Really Here). Vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscoop.

Dit bericht bekijken op Instagram

Finishing touches.

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op



NieuwsFilm

meest populair