Celebrity

Jason Momoa (Aquaman) deelt video waarin hij een Harley Davidson bouwt

Met hulp van zijn kinderen wordt zijn droom eindelijk werkelijkheid!

door FilmTotaal om 13:54 in Celebrity
Jason Momoa, de bekende Aquaman-acteur, heeft wel een heel speciale vaderdag achter de rug. De 39-jarige acteur heeft namelijk met zijn kinderen en vrienden een vintage Harley-Davidson gebouwd, iets wat hij al zo'n dertig jaar van plan was. Hij heeft zijn droom nu eindelijk kunnen realiseren en heeft dit ook verfilmd.

De video heeft hij gepost op YouTube, waarin hij te zien is met zijn zoon Nakoa-Wolf (10) en zijn dochter Lola (11). Zij hielpen hun vader zijn droom waar te maken. Momoa, die zijn doorbraak kende in de bekende Game of Thrones serie, deelt niet vaak foto's en video's van zijn familie, maar wilde dit nu wel doen vanwege zijn grote liefde voor motoren.

Zijn verhaal
Zo zegt Momoa o.a. in de video: ''Mijn vrouw zei: ''Je gaat echt niet met de kinderen op de moter rijden!'' waarop ik weer zei: ''Wat als ik ze zijspan bouw?''. Daar moest ze even over denken, maar dat mocht gelukkig!'' Momoa is onwijs gelukkig dat hij dan nu eindelijk zijn motor heeft kunnen bouwen.

''Het is mijn verhaal. En het is mij echt dierbaar. En om dit te kunnen doen met mijn kinderen... Zo'n band heb ik met mijn ouders nooit gehad. Ik ben opgevoed door mijn moeder, die mij heel veel dingen heeft geleerd. Maar ik had geen vader die mij zulke dingen leerde en met me deed. Het feit dat ik dit met mijn eigen kinderen heb kunnen doen is iets wat ik nooit zal vergeten!''

Bekijk de video hieronder.NieuwsFilm

meest populair