De nieuwe 'Shaft' nog deze maand op Netflix in Nederland!

Geen bioscooprelease voor de flop met Samuel L. Jackson.

Geheel onverwacht heeft Netflix onthuld dat zij Shaft hebben aangekocht voor de internationale verspreiding. Al eind deze maand staat de actiekomedie, die afgelopen weekend in de States in première ging, op Netflix online!


UPDATE: Zo onverwacht is dit nieuws niet... Het nieuws is zelfs al een paar weken bekend. Toch is het verrassend te noemen.

Afgelopen weekend ging de film dus van start in de States. Ondanks dat het publiek zich goed kan vermaken met de film met Richard Roundtree, Jessie T. Usher en Samuel L. Jackson als de familie Shaft, was de critici alles behalve enthousiast. Op Rotten Tomatoes kwam de actiekomedie niet verder dan 33 procent. Of de Noord-Amerikaanse box office-start hierdoor zo laag uit heeft gepakt, valt niet één op één te bewijzen.

Netflix lanceert trailer: 28 juni online!
Hieronder zie je al een eerste Netflix-trailer voor Shaft van regisseur Tim Story, bekend van films als Ride Along en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Andere rollen zijn voor Regina Hall, Avan Jogia, Alexandra Shipp en Method Man. Ga jij deze Shaft kijken op Netflix? Overigens staat ook Shaft uit 2000 online.



NieuwsFilm

meest populair