Algemeen

De nieuwe 'Shaft' nog deze maand op Netflix in Nederland!

Geen bioscooprelease voor de flop met Samuel L. Jackson.

door Bram de Groot om 20:52 in Algemeen
Geheel onverwacht heeft Netflix onthuld dat zij Shaft hebben aangekocht voor de internationale verspreiding. Al eind deze maand staat de actiekomedie, die afgelopen weekend in de States in première ging, op Netflix online!


UPDATE: Zo onverwacht is dit nieuws niet... Het nieuws is zelfs al een paar weken bekend. Toch is het verrassend te noemen.

Afgelopen weekend ging de film dus van start in de States. Ondanks dat het publiek zich goed kan vermaken met de film met Richard Roundtree, Jessie T. Usher en Samuel L. Jackson als de familie Shaft, was de critici alles behalve enthousiast. Op Rotten Tomatoes kwam de actiekomedie niet verder dan 33 procent. Of de Noord-Amerikaanse box office-start hierdoor zo laag uit heeft gepakt, valt niet één op één te bewijzen.

Netflix lanceert trailer: 28 juni online!
Hieronder zie je al een eerste Netflix-trailer voor Shaft van regisseur Tim Story, bekend van films als Ride Along en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Andere rollen zijn voor Regina Hall, Avan Jogia, Alexandra Shipp en Method Man. Ga jij deze Shaft kijken op Netflix? Overigens staat ook Shaft uit 2000 online.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik ga hem zeker kijken, Shaft uit 2000 vind ik een topfilm.
Ben benieuwd of dit vervolg wat is, ik weet niet of ik er voor naar de bios zou gaan.

Goku32

Avatar

Ik ga hem zeker checken, maar als je ziet welke regisseur deze film heeft gemaakt. Denk je wel eerst even na

JMRG

Avatar

Ga hem zeker bekijken! Eergister nog Shaft v SLJ op netflix gekeken

meanrat

Avatar

Logisch gevolg van een slecht ontvangen film. Netflix leent zich naar mijn mening teveel uit voor vuilnisbak. Zo ging Cloverfield: Paradox ook direct door naar Netflix, omdat er niet veel van verwacht werd. En dat was inderdaad zo; het was een vreselijk slechte film. Netflix lijkt deze films alleen maar te kopen om te 'verrassen'. Dat zij zo snel een film hebben weten te bemachtigen die nog maar net in de bios uit is ofzo. Ze kunnen zich beter meer concentreren op kwaliteit zodat er echte Netflixproducties op komen te staan die ook echt van goede kwaliteit zijn.

Johan67

Avatar

Op 30 mei hadden jullie dit ook al aangegeven in dit artikel: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/65947

NieuwsFilm

meest populair